ΕΛΛΑΔΑ

28χρονη έζησε τον εφιάλτη: Το μαχαίρι βρισκόταν στο λαιμό μου κι αυτός από πάνω μου!

28χρονη έζησε τον εφιάλτη: Το μαχαίρι βρισκόταν στο λαιμό μου κι αυτός από πάνω μου!

Τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε στα χέρια του πρώην της συντρόφου περιέγραψε η 28χρονη, η οποία πριν από λίγες ημέρες έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης από έναν 48χρονο...

«Ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ήταν σε κατάσταση μέθης. Μιλάμε για πέντε- έξι ώρες και όχι για ένα απλό ξέσπασμα. Δεν με χτύπησε για να με φοβίσει. Το μαχαίρι βρισκόταν σε λαιμό μου κι αυτός από πάνω μου...», κατήγγειλε με τρεμάμενη φωνή στην κάμερα του «ΚΡΗΤΗ TV» η νεαρή Ρουμάνα.

Τα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της (για ευνόητους λόγους) δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα σημάδια του άγριου ξυλοδαρμού της.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος φέρεται να ξυλοκόπησε, να βίασε, να μαχαίρωσε και να... κούρεψε (με το ίδιο μαχαίρι) την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε σχέση πέντε χρόνια και θέλησε να εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Ο φερόμενος ως δράστης, αμέσως μετά την καταγγελία της 28χρονης, κι αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, παρουσιάστηκε στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του. Οι εισαγγελικές αρχές έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος να προφυλακιστεί κι έτσι ορίστηκε δικάσιμος.

Δείτε το βίντεο