ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Συλλήψεις για για διακίνηση ηρωίνης και παράνομη οπλοφορία

Κέρκυρα: Συλλήψεις για για διακίνηση ηρωίνης και παράνομη οπλοφορία

Συνελήφθησαν την Τρίτη το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, τέσσερεις Έλληνες 38, 36, 34 και 29 ετών για τα - κατά περίπτωση αδικήματα – της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοφορίας.

Στο πλαίσιο της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών εντοπίστηκαν ο 38χρονος και ο 34χρονος κατά την διάρκεια αγοραπωλησίας ηρωίνης και στην κατοχή τους βρέθηκε αρχικά ένα φιξάκι ηρωίνης.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση, του σημείου της αγοραπωλησίας, δύο ακόμη άτομα, ένας 36χρονος και μια 29χρονη , οι οποίοι συνόδευαν τον 34χρονο. Στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που εξελίχθηκαν, σε κατοικίες, οχήματα και άλλους χώρους των εμπλεκομένων, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου μικροποσότητα κατεργασμένη κάνναβης, κοκαΐνης και 32,2 γραμμάρια ηρωίνης,ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1770 ευρώ, στην κατοχή του 36χρονου. Επίσης βρέθηκαν ακόμη 15 γραμμάρια περίπου ηρωίνης και μια ζυγαριά και στην κατοχή της 29χρονης και του 34χρονου εντοπίστηκαν 34 ακόμη γραμμάρια ηρωίνης και το ποσό των 4.750 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις από τους εμπλεκόμενους (ο 34χρονος, η 29χρονη και ο 36χρονος) ως μέσω διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Οι τέσσερεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: pamepreveza.gr

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΜ-Θ: Ζητεί τη λειτουργία πλήρους ραδιοτηλεοπτικού σχήματος στα πρότυπα της ΕΡΤ3

Θρήνος για τον πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Σάμος: Η σχολική χρονιά ξεκινά με κενά σε εκπαιδευτικούς