ΚΟΣΜΟΣ

Πασίγνωστη πορνοστάρ έμεινε άστεγη και κοιμάται σε τούνελ – Δείτε ποια είναι (pics)

Πασίγνωστη πορνοστάρ έμεινε άστεγη και κοιμάται σε τούνελ – Δείτε ποια είναι (pics)

Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα. Μπορεί η τελευταία της ταινίας να σπάει ταμεία στο PornHub, όμως η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έχει πάρει την κάτω... βόλτα.

Οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση, πως οι πασίγνωστες πορνοστάρ βγάζουν πολλά λεφτά και εξασφαλίζουν το μέλλον τους. Για κάποιες και κάποιους ισχύει αυτό. Η πρώην πλέον πρωταγωνίστρια εpωτικών ταινιών, με την τελευταία της να έχει κυκλοφορήσει πριν από ένα χρόνο, πλέον είναι άστεγη και ζει στα τούνελ του Λας Βέγκας έχοντας χάσει όλα τα χρήματά της.

Ωστόσο αυτή την εβδομάδα είναι νούμερο 33 στο PornHub, παρουσιάζοντας ανοδικές τάσεις. Όμως, η μοίρα τα έφερε έτσι που η πλούσια ζωή, αποτελεί παρελθόν. Την είδηση έβγαλε στην δημοσιότητα ένα τηλεοπτικό συνεργείο που κατέγραφε την ζωή στα τούνελ, πέφτοντας πάνω στην εν λόγω κυρία.

Μάλιστα, στην συνέντευξη που έδωσε, έδειξε απόλυτα χαρούμενη με την ζωή της αυτή τη στιγμή, λέγοντας πως ακόμα και αν είχε την ευκαιρία, δεν θα έφευγε από εκεί, καθώς εκεί οι άνθρωποι δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό.

Δείτε στην gallery ποια είναι η πασίγνωστη πορνοστάρ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελίες - σοκ για τις βίλες των οργίων στην Μύκονο: Όλοι στο Δήμο ξέρουν, αλλά κανείς δεν μιλά

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός – Ήταν μόλις 43 ετών

Σχετικές ειδήσεις