ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στη σαβάνα: Σκότωσαν αγέλη από λιοντάρια σε τελετή μαύρης μαγείας (pics)

Τρόμος στη σαβάνα: Σκότωσαν αγέλη από λιοντάρια σε τελετή μαύρης μαγείας (pics)

Απίστευτη θηριωδία με στόχο τα πανέμορφα άγρια ζώα.

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους όσα συνέβησαν στη Νότια Αφρική καθώς μια αγέλη από λιοντάρια θυσιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί σε τελετές μαύρης μαγείας.

Η απίστευτη θηριωδία συνέβη στο πάρκο Rietvlei Nature Reserve, το οποίο εκτείνεται σε μια απέραντη σαβάνα 3800 εκταρίων, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Πρετόρια.

Τα τέσσερα λιοντάρια που έχασαν τις ζωές τους, δηλητηριάστηκαν από λαθροθήρες με κρέας. Δυο αρσενικά και δυο θηλυκά λιοντάρια πέθαναν ωστόσο οι εικόνες που αντίκρισαν οι άνθρωποι του πάρκου ήταν σοκαριστικές.

Τα 4 λιοντάρια είχαν ακρωτηριαστοί και στα 4 άκρα ενώ είχαν κοπεί και τα σαγόνια τους. Τα μέλη των λιονταριών πωλήθηκαν σε τοπικές φυλές για να φτιάξουν φίλτρα τα οποία χρησιμοποιούνται σε τελετές μαύρης μαγείας...

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν οι χειρότερες της ζωής μου. Βρήκα τα λιοντάρια μου, που ήταν όλη μου η ζωή, σε αυτή την φρικτή κατάσταση. Είμαι βέβαιος πως τα όργανα των ζώων δεν πήγαν μακριά, αλλά σε τοπικές φυλές για τελετές. Όσα είδα θα με στοιχειώνουν για όλη μου την ζωή», δήλωσε ο Bradden Stevens, φύλακας του πάρκου.

Τα ονόματα των 4 λιονταριών ήταν Jarvis, Bashi, Tawana και Tau...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι: Ποιος είναι ο 49χρονος που «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του

Ραγδαίες εξελίξεις: Νεκρός και ο «διάδοχος» του Μπαγκντάντι – Η ανακοίνωση του Τραμπ

Σχετικές ειδήσεις