ΚΟΣΜΟΣ

Oscars 2020 - Όσκαρ 2020: Η κίνηση που προκάλεσε σάλο σε όλο τον πλανήτη (pics)

Oscars 2020 - Όσκαρ 2020: Η κίνηση που προκάλεσε σάλο σε όλο τον πλανήτη (pics)

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ασέβεια…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στα Όσκαρ πραγματοποιήθηκε το «In Memoriam». Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο αφιερώνεται σε όσους – ηθοποιούς, σκηνοθέτες ή τεχνικούς του κινηματογράφου – έχουν φύγει από τη ζωή την χρονιά που πέρασε.

Φέτος η αυλαία άνοιξε με την νεαρή τραγουδίστρια που σάρωσε στα Grammy, Billie Eilish να τραγουδάει την επιτυχία των Beatles, Yesterday ενώ στην οθόνη εμφανιζόντουσαν όλοι όσοι «χάθηκαν» την προηγούμενη χρονιά.

Οι διοργανωτές φρόντισαν να ανοίξουν το αφιέρωμα με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες σε δυστύχημα με το ελικόπτερό του, και να κλείσουν με τον Κερκ Ντάγκλας, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ωστόσο πουθενά στο βίντεο δεν υπήρχε ένας πασίγνωστος ηθοποιός, πολύ αγαπητός στον κόσμο, που πέθανε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 52 ετών.

Δείτε στην gallery ποιον ηθοποιό ξέχασε η Ακαδημία στο «In Memoriam»:

Μάλιστα η τελευταία κινηματογραφική συμμετοχή του συγκεκριμένου ηθοποιού ήταν στην ταινία του Ταραντίνο, «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Το γεγονός ότι ο Luke Perry «αγνοήθηκε» με αυτόν τον τρόπο αντιδράσεις στα social media. Μάλιστα, οι χρήστες έκαναν λόγο για «ασέβεια» από την πλευρά της Ακαδημίας προς τη μνήμη του ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό - Λύνει τη σιωπή της η σύζυγός του

Σχετικές ειδήσεις