Κορονοϊός: Το τραγούδι που διασκεύασε διάσημος Ιάπωνας καλλιτέχνης και έριξε το ίντερνετ

Newsbomb

Ο διάσημος Ιάπωνας καλλιτέχνης Pikotaro, ο οποίος γνωρίζει τεράστια επιτυχία στα social media «χτυπά» με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, διασκευασμένο ειδικά για αυτές τις δύσκολες ημέρες του κορονοϊού.

Ο Pikotaro πήρε το πασίγνωστο τραγούδι του Pen-Pineapple-Apple-Pen (PPAP) και παράφρασε ακόμα και τον τίτλο σε Pray-for-People-and-Peace (Προσευχή για τους ανθρώπους και την ειρήνη)


Στο βίντεο κλιπ που βρίσκεται στο top 5 των trends στο Twitter εδώ και λίγες ημέρες ο Pikotaro χορεύει και δείχνει πώς πρέπει να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας με σαπούνι, περνώντας το δικό του μήνυμα κατά της πανδημίας.


Ο Pikotaro, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Kazuhito Kosaka, για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ φόρεσε το ίδιο χρυσό κοστούμι που φορούσε και στο πρωτότυπο τραγούδι του που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες. Το πρωτότυπο κομμάτι είχε κυκλοφορήσει το 2016 και γνώρισε τεράστια επιτυχία και εκτός Ιαπωνίας.


Αξίζει μόνο να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views στο Youtube και είναι ήδη αγαπημένο κομμάτι για τους Ιάπωνες οι οποίοι δείχνουν να έχουν βρει έναν εναλλακτικό και πολύ διασκεδαστικό τρόπο για να προσέχουν την προσωπική τους υγιεινή ενάντια στον κορονοϊό. Όπως πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες ανά τον πλανήτη, έτσι και εκείνος, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει, με τη δύναμη της δημοφιλίας του, τον κόσμο ώστε να αποφευχθεί η επιπλέον εξάπλωση του ιού.


Δείτε το βίντεο.

Πηγή: Gossip-tv.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved