Κορονοϊός: Χαμόγελα ελπίδας στην Ισπανία με τους σημερινούς αριθμούς θυμάτων

Newsbomb

ASSOCIATED PRESS

Κορονοϊός: Η Ισπανία μπορεί να βλέπει το φως στο τούνελ της ανείπωτης τραγωδίας που βιώνει εδώ κι εβδομάδες, πληγωμένη όσο λίγες χώρες στον πλανήτη από τον φονικό ιό.

Στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί εδώ και ένα μήνα κυμάνθηκε ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων στην Ισπανία, σήμερα Παρασκευή (24/04).

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας, τις τελευταίες 24 ώρες έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό, 367 άνθρωποι. Πλέον ο θλιβερός απολογισμός στη χώρα ανέρχεται τους 22.524 νεκρούς.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το τελευταίο 24ωρο, η Ισπανία κατέγραψε 6.740 νέα κρούσματα, επί συνόλου 219.764.

Ζητούν συγγνώμη από τα παιδιά

Ένας εκ των αντιπροέδρων της ισπανικής κυβέρνησης ζήτησε χθες «συγγνώμη» από τα παιδιά, που χρειάστηκε να παραμείνουν κλεισμένα στο σπίτι τους, από τα μέσα Μαρτίου, λόγω των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και τα οποία θα μπορούν να βγαίνουν έξω από την προσεχή Κυριακή.

«Αυτή η καραντίνα δεν ήταν διόλου εύκολη για εσάς. Χρειάστηκε να σταματήσετε να πηγαίνετε στο σχολείο, να σταματήσετε να βλέπετε πολλούς φίλους και μέλη της οικογένειάς σας, έπρεπε να παίζετε στο σπίτι σας και να μην μπορείτε να βγαίνετε στον δρόμο για να παίξετε», είπε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Γιατί το καλοκαίρι αποδυναμώνει τον φονικό ιό - Πώς θα είναι φέτος το μπάνιο στην παραλία

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved