ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτός είναι ο διάδοχός του - Ο playboy θείος με την ξέφρενη ζωή

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτός είναι ο διάδοχός του - Ο playboy θείος με την ξέφρενη ζωή

Μπορεί η αδερφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη να προβάλει ως φαβορί ωστόσο το χρίσμα έχει πάρει άλλος!

Το θρίλερ με την τύχη του Κιμ Γιονγκ-Ουν συνεχίζεται, καθώς οι πληροφορίες για το αν είναι ζωντανός ή όχι είναι συγκεχυμένες.

Πλέον έχει ξεκινήσει και η συζήτηση για την διαδοχή του στον προεδρικό θώκο της χώρας, με την αδερφή του Κιμ Γιο-γιονγκ να παρουσιάζεται ως η επικρατέστερη. Κάτι όμως που δεν ισχύει καθώς το χρίσμα έχει ήδη δοθεί σε περίπτωση θανάτου του ανώτερου ηγέτη της χώρας: στον θείο του, Κιμ Πιονγκ-Ιλ!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Κιμ Πιονγκ-Ιλ είναι ο αδερφός του πατέρα του Κιμ Γιονγκ-Ουν, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, και απευθείας απόγονος του πατριάρχη της οικογένειας, Κιλ Ιλ-σουνγκ.

Η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων φυσικά προτιμά τον Ιλ από την από την Κιμ Γιο-γιονγκ, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό του καθεστώτος Thae Yong-ho, ο οποίο το 2016 αυτομόλησε στη Νότια Κορέα.

Ο Thae σχολίασε πως η Γιο-γιονγκ δεν κατέχει την δύναμη και τις ικανότητες να επιβληθεί λόγω της ηλικίας της αλλά και του γεγονότος πως είναι γυναίκα, κάτι που στην Βόρεια Κορέα δεν θα μπορούσαν να δεχτούν εύκολα, μιας και το καθεστώς είναι οπισθοδρομικό.

«Το πρόβλημα είναι πως η Κιμ Γιο-γιονγκ δεν μπορεί να ηγηθεί της χώρας. Για να αποφευχθεί αυτό, δηλαδή να γίνει εκείνη πρόεδρος, η ηγεσία του στρατού θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον Κιμ Πιονγκ-ιλ, ο οποίος εικάζεται πως είναι σε κατ'οίκον περιορισμό», σχολίασε ο Thae.

Μάλιστα, προειδοποίησε πως σε περίπτωση θανάτου του Κιμ και την αδερφή του στην προεδρία, το ενδεχόμενο για εμφύλιο είναι μεγάλο και μόνο ο Πιονγκ-Ιλ μπορεί να το σταματήσει.

Ο Πιονγκ ήταν για χρόνια εξόριστος στην Ευρώπη, ζώντας μια ξέφρενη ζωή με γυναίκες και πάρτι.

Ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Τσεχίας, Λιούμπομιρ Ζαοραλεκ, είχε δηλώσει παλαιότερα πως ο Πιονγκ είχε προσαρμοστεί πλήρως στην ευρωπαϊκή ζωή, ωστόσο πρόσεχε πάντα τις εκφράσεις του σχετικά με την ζωή στην Βόρεια Κορέα.

Η φήμη του playboy συνοδεύει τον Πιονγκ, καθώς τα πάρτι που διοργάνωνε στα 70's, στα χρόνια της εξορίας του ήταν γεμάτα από καλλονές και αλκοόλ, κάτι που δεν είδε ποτέ με καλό μάτι ο πατέρας του και ο αδερφός του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αδιανόητο! Αυτές είναι οι φωτογραφίες που είχε απαγορεύσει να δημοσιοποιηθούν

Σχετικές ειδήσεις