ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κανίβαλοι πατέρας και γιος έφαγαν πρώην αστυνομικό – Σέρβιραν το «δείπνο» σε άστεγο (pics)

Φρίκη: Κανίβαλοι πατέρας και γιος έφαγαν πρώην αστυνομικό – Σέρβιραν το «δείπνο» σε άστεγο (pics)

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ουκρανίας από το φρικιαστικό έγκλημα στην περιοχή Χάρκοβο…

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης κανιβαλισμού στην Ουκρανίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail o 42χρονος Μαξίμ Κοστιούκοφ κι ο 21 ετών γιος του, Γιαροσλάβ, έπιναν παρέα με τον 45χρονο Γιεβγκένι Ζένια Πετρόφ στο διαμέρισμά τους στην πόλη Σαλτίβκα κοντά στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, όταν άρχισαν να λογοφέρουν.

Δείτε την gallery:

Η διαμάχη αυτή κατέληξε στο άγριο φονικό του πρώην αστυνομικού τον Οκτώβριο του 2018. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ο γιος ακινητοποίησε το θύμα από πίσω ενώ ο πατέρας του μαχαίρωσε τον άτυχο αστυνομικό δύο φορές στο στήθος.

Στη συνέχεια ο γιος έκοψε το κεφάλι του Γιεβγκένι Ζένια Πετρόφ, τον τεμάχισε και αφαίρεσε την καρδιά, τα νεφρά, το συκώτι κι άλλα όργανα.

Στην συνέχεια, τα μαγείρεψε και τα «σέρβιραν σε γεύμα», με προσκεκλημένο κι έναν άστεγο, ονόματι Γιούρα, όπως ομολόγησε.

Την ώρα που η εισαγγελέας τόνιζε ότι «δεν υπάρχει στον Ποινικό Κώδικα της Ουκρανίας έγκλημα όπως ο κανιβαλισμός και γι’ αυτό δεν μπορεί να περιληφθεί στο κατηγορητήριο. Τους απαγγείλαμε κατηγορίες για φόνο υπό ιδιαίτερα ειδεχθείς συνθήκες και… παράνομη οπλοκατοχή», οι δύο άνδρες γελούσαν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αποκαλυπτικό βίντεο - Δείτε πόσο εύκολα μπορεί να μεταδοθεί από ένα άτομο

Σχετικές ειδήσεις