ΚΟΣΜΟΣ

Hλεκτρολόγος αγόρασε λαχείο επειδή «άκουγε φωνές»: Δείτε πόσα κέρδισε

Hλεκτρολόγος αγόρασε λαχείο επειδή «άκουγε φωνές»: Δείτε πόσα κέρδισε
Pixabay

Ένας ηλεκτρολόγος στη Βρετανία ελπίζει να πραγματοποιήσει το όνειρο της παιδικής του ηλικίας έχοντας κερδίσει 1 εκατομμύριο λίρες

Ο Simon Waddup, 31 ετών, από το Κόβεντρι, δεν μπόρεσε να εργαστεί για ένα χρόνο λόγω ενός προβλήματος υγείας, ωστόσο κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες στη λαχειοφόρο αγορά. Όπως είπε, μια σπάνια διαταραχή στο αίμα και μια ελαττωματική βαλβίδα στην καρδιά τον κράτησαν εκτός δουλειάς.

Ο Simon υποστήριξε ότι: «άκουσα μια φωνή να μου λέει να αγοράσω ένα λαχείο. Τότε το αποφάσισα και έπαιξα διαδικτυακά. Είμαι ακόμα ζαλισμένος από την νίκη», εξηγεί, σύμφωνα με το BBC.

Ο 31χρονος ελπίζει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να αγοράσει και να ανακατασκευάσει ακίνητα, ενώ πρόσθεσε ότι η κόρη του θα μπορεί πλέον να πάει διακοπές στο εξωτερικό για πρώτη φορά.

Δείτε φωτογραφίες του 31χρονου στη Gallery:

«Όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, ήθελα να αγοράσω παλιά ακίνητα. Λόγω του κορονοιού, δεν μπορώ να γιορτάσω με την οικογένειά μου και δεν μπορώ να δω φίλους και να μιλήσω από κοντά για αυτό που μου συνέβη», προσθέτει. «Θα βγάλω όμως διαβατήριο για την κόρη μου και όταν μπορούμε, θα ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, όπως μου έχει ζητήσει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία «κλειδί» και το λάθος της μαυροντυμένης