ΚΟΣΜΟΣ

Κόρη καθηγήτριας διακόπτει ζωντανη σύνδεση: «Μαμά, ποιο είναι το όνομά του;»

Κόρη καθηγήτριας διακόπτει ζωντανη σύνδεση: «Μαμά, ποιο είναι το όνομά του;»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βιντεάκι που δείχνει σύνδεση του BBC να διακόπτεται από την κόρη της συνεντευξιαζόμενης κρατώντας μία φωτογραφία με έναν... μονόκερο. 

Ο παρουσιαστής του BBC είχε μια ζωντανή σύνδεση με ειδική καθηγήτρια με θέμα τον κορονοϊό και τα lockdown.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης με skype από το σπίτι της Dr Clare Wenham, η κόρη της εισβάλλει κρατώντας μια φωτογραφία με έναν... μονόκερο.

Η κόρη της, Scarlett, μπαίνει στο πλάνο και αρχίζει να μιλάει στη μητέρα της, χωρίς προφανώς να γνωρίζει ότι είναι στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού. Η καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας στο London School of Economics συνέχισε να μιλάει για τα δεδομένα των τεστ αγνοώντας αρχικά την κόρη της, αλλά η Scarlett συνέχισε να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή της, ώσπου τελικά ανέβηκε στο γραφείο και άρχισε να κουνάει τη ζωγραφιά με τον μονόκερο. Η μητέρα της τότε την σήκωσε και στη συνέχεια το κορίτσι προσπάθησε να διαλέξει το καλύτερο σημείο για να βάλει τη ζωγραφιά της. Ο παρουσιαστής του BBC, Christian Fraser, δεν επηρεάστηκε και άνοιξε συζήτηση με το παιδί και την ρώτησε το όνομά της. «Scarlett, νομίζω ότι η ζωγραφιά είναι καλύτερα στο κάτω ράφι... είναι ένας εκπληκτικός μονόκερος» της είπε.

«Μαμά ποιο είναι το όνομά του;» ρώτησε η μικρή.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι ανάλογα περιστατικά έχουμε δει και στο παρελθόν, με αποκορύφωμα έναν καθηγητή πάλι σε σύνδεση στο BBC. Άλλωστε αυτοί είναι οι «κίνδυνοι» του να δουλεύεις από το σπίτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Dr Θάνατος»: Το ξέπλυμα και το... εκρηκτικό μήνυμα στο σπίτι του «Κοντού»