Φάκελοι του FBI αμφισβητούν την ειλικρίνεια και την ηθική του S. Jobs

Newsbomb

Την ειλικρίνεια και την ηθική του Steve Jobs θέτουν υπό αμφισβήτηση φάκελοι του FBI που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Η περίληψη της έρευνας του FBI αναφέρει αναλυτικά πως: «Αρκετά άτομα αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια του Steve Jobs, λέγοντας ότι ο κ. Jobs θα διαστρεβλώσει την αλήθεια και θα αλλάξει την πραγματικότητα, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του».

Μάλιστα, πρώην συνεργάτης του Jobs, που κατηγορούσε τον ιδρυτή της Apple, επειδή δεν έλαβε μετοχές που πίστευε ότι άξιζε, χαρακτήρισε τον Jobs ως «ειλικρινή και άξιο εμπιστοσύνης.Ωστόσο, ο ηθικός χαρακτήρας του είναι αμφισβητούμενος».

Παράλληλα, ορισμένοι από τους συνεντευξιαζόμενους δήλωσαν ότι ο Steve Jobs ήταν δύσκολος συνεργάτης, κάτι που έχει ξαναειπωθεί και μάλιστα αναφέρεται και σε βιογραφία που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο Steve Jobs είχε πέσει θύμα μιας εκβιαστικής απειλής για βόμβα το 1985, καθώς και στην επιλογή του να στραφεί στον Βουδισμό και στην παραδοχή του για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο φάκελος συστάθηκε το 1991, όταν η τότε κυβέρνηση Μπους σκεφτόταν να του δώσει κυβερνητικό πόστο και παρά τα μη κολακευτικά σχόλια, ο ιδρυτής της Apple διορίστηκε αμισθί σε θέση συμβουλευτική του προέδρου για θέματα πολιτικής εξαγωγών.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved