ΚΟΣΜΟΣ

Καμάλα Χάρις σε Μπάιντεν: «Τζο τα καταφέραμε, θα είσαι ο επόμενος πρόεδρος» (vid)

Καμάλα Χάρις σε Μπάιντεν: «Τζο τα καταφέραμε, θα είσαι ο επόμενος πρόεδρος» (vid)
Η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν και Χάρις μετά την εκλογική νίκη
AP Images

Εκλογές ΗΠΑ: Η Καμάλα Χάρις ανέβασε στο Twitter τη στιγμή που κάλεσε στο τηλέφωνο τον Τζο Μπάιντεν και μίλησαν για τη νίκη των Δημοκρατικών στις αμερικανικές εκλογές.

Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς κατάφερε να κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση από τον απερχόμενο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών με τη νίκη του στην πολιτεία της Πενσιλβάνια ξεπέρασε τον αριθμό – κλειδί των 270 εκλεκτόρων και πλέον θα είναι ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου.

Μαζί του εκλέγεται ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και η Καμάλα Χάρις. Η πρώτη γυναίκα, και η πρώτη μαύρη μάλιστα, που θα βρεθεί σε αυτό το αξίωμα.

Όπως είναι λογικό, στο «στρατόπεδο» των Δημοκρατικών το κλίμα είναι πανηγυρικό. Μάλιστα, η Καμάλα Χάρις ανέβασε στο Twitter και ένα βίντεο από τη στιγμή που πήρε τηλέφωνο τον Τζο Μπάιντεν για να σχολιάσουν μαζί την εκλογική τους νίκη.

«Τα καταφέραμε. Τζο, τα καταφέραμε! Θα είσαι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», λέει περιχαρής στον Μπάιντεν η Καμάλα Χάρις από τηλεφώνου ενώ αναμένεται το διάγγελμα που θα απευθύνει ο νικητής των εκλογών των ΗΠΑ αλλά και η επόμενη αντιπρόεδρος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Νέος πρόεδρος της Αμερικής ο Τζο Μπάιντεν