ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Τα συγχαρητήρια της Πελόζι στον Μπάιντεν

Εκλογές ΗΠΑ: Τα συγχαρητήρια της Πελόζι στον Μπάιντεν
Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι
AP Images

Αμερικανικές Εκλογές – Αποτελέσματα: Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων έσπευσε να συγχαρεί τον Τζο Μπάιντεν για την εκλογή του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μια από τις μεγαλύτερες αντιπάλους του Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, η Νάνσι Πελόζι, έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά της στον Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του στις αμερικανικές εκλογές.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων μέσα από τη σελίδα της στο Twitter συνεχάρη τον υποψήφιο των Δημοκρατικών που θα γίνει ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ. «Κρατήσαμε τη Δημοκρατία!», αναφέρει στο μήνυμά της για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν η Νάνσι Πελόζι.

«Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του, για την ψυχή της χώρας μας. Συγχαρητήρια στην Καμάλα Χάρις που έγραψε ιστορία», σχολίασε στη συνέχεια.

Κλείνοντας η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανέφερε «είναι η ώρα να θεραπεύσουμε τη χώρα και να μεγαλώσουμε μαζί».

Μάλιστα, έκλεισε το μήνυμά της με τη λατινική φράση «E Pluribus Unum», που χρησιμοποιείται ως ένα από τα μότο των ΗΠΑ και αφορά την ένωση των αρχικών 13 αποικιών για τη δημιουργία ενός ενιαίου έθνους. Ήταν ένα σαφές μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Νέος πρόεδρος της Αμερικής ο Τζο Μπάιντεν