ΚΟΣΜΟΣ

Νέος σάλος με το Instagram του Πάπα: Έκανε like σε ξανθιά «σεξοβόμβα»

Νέος σάλος με το Instagram του Πάπα: Έκανε like σε ξανθιά «σεξοβόμβα»
AP Images

Νέο like από τον λογαριασμό του Πάπα στο Instagram σε εντυπωσιακή ξανθιά ύπαρξη, βάζει… φωτιές στο Βατικανό.

Στα μέσα Νοεμβρίου ένα like από τον επίσημο λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου στο Instagram, σε μια αποκαλυπτική φωτογραφία της Ναταλία Γκαριμπότο είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Το Βατικανό τα… μάζεψε, αλλά φαίνεται πως κάτι συμβαίνει με τον λογαριασμό του Ποντίφικα. Κι αυτό γιατί εμφανίστηκε ξανά ένα Like του Πάπα Φραγκίσκου σε μια εκρηκτική και χυμώδης ξανθιά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέος σάλος στο Βατικανό και όχι μόνο.

Ο λογαριασμός του Πάπα Φραγκίσκου στο InstagramInstagram

«Ο Πάπας έκανε like στη φωτογραφία μου. Αυτό σημαίνει ότι θα πάω στον παράδεισο», έγραψε το μοντέλο που διακρίνεται για τις ιδιαίτερα καυτές και τολμηρές φωτογραφίες της.

Το επίμαχο Like στη Μαργκό ΦοξInstagram

Μάλιστα, διατηρεί και λογαριασμό στη συνδρομητική υπηρεσία «onlyfans», και κατά καιρούς έχει πρωταγωνιστήσει σε «πικάντικες» ιστορίες.

Το Βατικανό για ακόμα μια φορά έσπευσε να «μαζέψει» την κατάσταση και ανέφερε πως «μπορούμε να αποκλείσουμε πως το ‘‘like’’ προήλθε από την Αγία Έδρα». Παράλληλα, ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να ζητήσει εξηγήσεις από το Instagram για το πώς προκύπτουν τα συγκεκριμένα likes…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Άλλη μία μετάλλαξη - Σε ποια χώρα εντοπίστηκε