ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουεστ: Θέμα χρόνου το διαζύγιο για το διάσημο ζευγάρι

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουεστ: Θέμα χρόνου το διαζύγιο για το διάσημο ζευγάρι
AP PHOTO

Η Κιμ Καρντάσιαν φέρεται, μάλιστα, να έχει προσλάβει εξειδικευμένη στα διαζύγια δικηγόρο.

Η δικηγόρος της Καρντάσιαν είναι αυτή που, όπως σημειώνει το Vanity Fair, έχει χειριστεί στο παρελθόν διαζύγια και άλλων διασημοτήτων όπως της Αντζελίνα Τζολί, της Χάιντι Κλουμ κ.α.

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από την Κιμ Καρντάσιαν και τα τέσσερα παιδιά τους επιλέγοντας το ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Ωστόσο το ΤΜΖ υποστηρίζει ότι αν και ο γάμος του διάσημου ζευγαριού «αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα» όλο το δεύτερο μισό του 2020 εντούτοις η Καρντάσιαν και ο Γουέστ «δεν έχουν παραδώσει τα όπλα».

Κατά την ίδια πηγή η Κιμ Καρντάσιαν όντως έχει προσλάβει δικηγόρο για «διάφορα άλλα θέματα» και δεν του έχει δώσει το «πράσινο φως» για διαζύγιο.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών απέδωσαν την κρίση στις σχέσεις του ζευγαριού στην προεκλογική εκστρατεία του Κάνιε Γουέστ για την προεδρία των ΗΠΑ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για διαζύγιο καθώς το 2016 είχαν υπάρξει παρόμοια δημοσιεύματα μετά τη νοσηλεία του Κάνιε Γουέστ με εξάντληση και τον γιατρό του να φέρεται να την αποδίδει σε «προσωρινή ψύχωση λόγω έλλειψης ύπνου και αφυδάτωσης».

Σύμφωνα με την Page Six η Καρντάσιαν, η οποία σπουδάζει με στόχο να αποκτήσει δίπλωμα δικηγόρου «έχει κάνει στροφή προς σοβαρά θέματα στη ζωή της ενώ ο Κάνιε ενδιαφερόταν για την εκλογή του ως προέδρου των ΗΠΑ και διάφορα άλλα τρελά και η Κιμ δεν το αντέχει άλλο πια αυτό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Σαρηγιάννη στο Newsbomb.gr: Κορύφωση της πανδημίας το Πάσχα, αν δεν ληφθούν μέτρα