ΚΟΣΜΟΣ

Η Μέγκαν Μαρκλ, το παραμύθι της γοργόνας Άριελ και η... Κακιά Μάγισσα του Βυθού

Η Μέγκαν Μαρκλ, το παραμύθι της γοργόνας Άριελ και η... Κακιά Μάγισσα του Βυθού

Mε τη γοργόνα της Ντίσνεϊ Άριελ, παρομοίασε τον εαυτό της η Μέγκαν Μαρκλ που μία κακιά μάγισσα της έκλεψε τη φωνή. Το σχόλιό της στη συνέντευξη της Όπρα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και αναζητήσεων στο διαδίκτυο .

Μία φορά και έναν καιρό…ήταν μία Μικρή Γοργόνα, η Άριελ,η έβδομη κόρη του Βασιλιά Τρίτωνα και της Βασίλισσας Αθηνάς που ζούσαν στο υποβρύχιο βασίλειο της Ατλαντίδας. Είχε μακριά, κόκκινα μαλλιά, ουρά γοργόνας, φορούσε ένα μπικίνι απο κοχύλια και ήθελε να γίνει άνθρωπος! Ολα αυτά συμβαίνουν στην αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Γουόλτ Ντίσνεϊ .

Τι σχέση όμως έχουν με τη Μέγκαν Μάρκλ;

Στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ η Δούκισσα του Σάσεξ εξομολογήθηκε ότι όταν είδε την ταινία της Ντίσνεϊ, ταυτίστηκε μέχρι ένα βαθμό με το χαρακτήρα της Άριελ και τον αγώνα που έδωσε για να ζήσει μαζί με τον πρίγκιπά της.

Από χθες οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την ταινία και τους χαρακτήρες έχουν εκτοξευθεί.Στο παραμύθι, η Άριελ συναντά και ερωτεύεται έναν πρίγκιπα αλλά για να μπορέσει να ζήσει μαζί του κάνει μία συμφωνία με την κακιά μάγισσα του βυθού την Ούρσουλα. Απαρνιέται τη ζωή της στο βυθό και τη φωνή της για να περάσει 3 ημέρες στη Γη με τον αγαπημένο της .


Στο τέλος η μάγισσα χάνει, η Άριελ παίρνει πίσω τη φωνή της, μεταμορφώνεται σε γυναίκα και…έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!


«Ήμουν στο εξοχικό μας στο Νότιγχαμ όταν είδα τη Μικρή Γοργόνα (…) Ποιός ενήλικας παρακολουθεί πραγματικά τη Μικρή Γοργόνα, αλλά την έβλεπα και είπα «Λοιπόν είμαι εδώ όλη αυτή την ώρα και θα μπορούσα να το παρακολουθήσω ».Ερωτεύεται τον πρίγκιπα και γι 'αυτό χάνει τη φωνή της, σκέφτηκε και αμέσως ταυτίστηκε με την πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ.


Όπως εξομολογήθηκε λίγο μετά στην Οπρα η σχέση της με το Χάρι είναι «πιο όμορφη από κάθε παραμύθι έχει διαβάσει ποτέ κανείς»
Όπως ήταν αναμενόμενο τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά, με αρκετούς χρήστες να αναρωτιούνται με νόημα ποια είναι άραγε η κακιά μάγισσα Ούρσουλα που…της παίρνει τη λαλιά.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι δεν είναι άλλη από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.
Άλλοι σχολίασαν ότι η πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε στο μέλλον να ενσαρκώσει την Άριελ στο ριμέικ της γνωστής ταινιας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται