Τζολί-Πιτ: Ο έρωτας που έγινε «πόλεμος» και το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ

Newsbomb

Ο έρωτας του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί ήταν σαρωτικός, απασχόλησε για πολύ καιρό τα μέσα ενημέρωσης και θύμισε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Το ίδιο εντυπωσιακό όμως είναι και το άδοξο τέλος του που γράφεται πλέον στις αίθουσες των δικαστηρίων, με τους ειδικούς να προεξοφλούν ότι το επίσημο φινάλε του θα μείνει στην ιστορία ως το πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία.

Οι «Μπραντζελίνα» όπως ήταν κάποτε γνωστοί οι δύο λαμπεροί ηθοποιοί χώρισαν το Σεπτέμβριο του 2016, όταν η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε επίσημα τα έγγραφα του διαζυγίου , επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές» ανάμεσά τους.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν ξοδέψει 1 εκατομμύριο δολάρια έκαστος (!) σε μία συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη που δεν αποκλείεται να συνεχιστεί για έξι ακόμη χρόνια!

Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον εξειδικευμένοι νομικοί από το Λος Άντζελες όπως η Κέλι Τσανγκ Ρίκερτ που είπε στη Daily Mail οτι βλέπουμε ήδη «το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ». Δεν είναι τυχαίο ότι οι δικηγόροι του ζεύγους σύμφωνα με πληροφορίες πληρώνονται αδρά, ακόμη και με 1000-1500 δολάρια την ώρα!


Η υπόθεση συνεχίζεται εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια, οπότε είναι σίγουρα μία από τις πιο μεγαλύτερες και ακριβότερες δικαστικές διαμάχες διασημοτήτων που έχουμε δει -και πιθανότατα θα δούμε- ποτέ, λέει η έγκριτη νομικός στη βρετανική εφημερίδα.

Τα ποσά που περιγράφει είναι αστρονομικά. «Ο Πιτ και η Τζολί έχουν προσλάβει επίσης έναν ιδιωτικό δικαστή ο οποίος πιθανότατα χρεώνει περίπου 900 έως 1.000 δολάρια την ώρα, οπότε κοστίζει πιθανότατα 10.000 δολάρια την ημέρα» Και συνεχίζει: «Αν τον χρησιμοποιούσαν για μια δίκη πέντε ημερών, πιθανότατα θα έπαιρνε 50.000 δολάρια εκ των προτέρων και άλλα 10.000 δολάρια για να ελέγξει εκ των προτέρων τα έγγραφα». Πολλά μηδενικά έχουν οι αμοιβές και των ειδικών που συμβουλεύεται το ζεύγος καθ’ ολη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Πίνακες ζωγραφικής, κάστρα και αμπελώνες «στο σφυρί» από τους δύο ζάμπλουτους πρώην


Πρόσφατα η 45χρονη πρωταγωνίστρια έβγαλε σε δημοπρασία έναν πίνακα του Ουίνστον Τσόρτσιλ που της είχε χαρίσει ο πρώην αγαπημένος της έναντι 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων για να στηρίξει τον νομικό «πόλεμο» εναντίον του.

O διάσημος πίνακας του ΤσόρτσιλΑ.Ρ

Γονείς έξι παιδιών ο Μπραντ και η Τζολί δεν έχουν καταλήξει σε διακανονισμό για το πως θα μοιράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ούτε για την επιμέλεια των πέντε ανηλίκων παιδιών τους.

Ένα από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία που διακυβεύονται στο διαζύγιο είναι ο αμπελώνας και το κάστρο του πρώην ζευγαριού Chateau Miraval στο Correns της Γαλλίας. Ο Πιτ και η Τζολί αγόρασαν το ακίνητο για 67 εκατομμύρια δολάρια το 2008 και παντρεύτηκαν εκεί τον Αύγουστο του 2014.

Ο 57χρονος ηθοποιός φέρεται να διεκδικεί συν-επιμέλεια, ενδεχόμενο στο οποίο η πρώην σύζυγός του αντιδρά. Και όπως όλα δείχνουν θα κάνει τα πάντα μέχρι να περάσει το δικό της.


Τα διαζύγια είναι χειρότερα όταν οι πρώην σύζυγοι έχουν πολλά χρήματα γιατί η μάχη μπορεί να συνεχιστεί για χρόνια, λένε οι ειδικοί.
Ακόμη και μέχρι να ενληικωθούν τα μικρότερα παιδιά του ζεύγους, τα δίδυμα Νοξ και Βιβιεν που είναι σήμερα 12 ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved