ΚΟΣΜΟΣ

Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Είναι αυτή η «πέτρα του σκανδάλου»; Φήμες για εμπλοκή 36χρονης διερμηνέα

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς
AP

Η είδηση του διαζυγίου του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς μετά από πολλά χρόνια έσκασε σαν βόμβα στη διεθνή ειδησεογραφία- και, όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, όλοι αναζητούν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την αιφνίδια αυτή εξέλιξη στην προσωπική ζωή ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν να βρουν «τρίτο πρόσωπο»- και αρκετοί θεώρησαν πως το βρήκαν στην 36χρονη διερμηνέα Ζε «Σέλι» Γουάνγκ.  

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του PageSix, η 36χρονη εργαζόταν ως διερμηνέας για το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς (Bill & Melida Gates Foundation) από τον Μάρτιο του 2015, και οι φημολογίες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες πως ενδεχομένως να είχε «κάτι παραπάνω» από επαγγελματική σχέση με τον Μπιλ ή τη Μελίντα Γκέιτς, την έκαναν να προβεί σε διάψευση στα social media.

Αναλυτικότερα, η Γουάνγκ έγραψε στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo πως «νόμιζα ότι οι φήμες θα εξαφανίζονταν από μόνες τους, μα δεν περίμενα ότι θα εξαπλώνονταν όλο και περισσότερο...πόσα βιβλία μπορώ να διαβάσω, οπότε γιατί να περνώ χρόνο σε αβάσιμες φήμες;».

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον τους και τη βοήθεια στο να εξορκιστούν οι φήμες μέσω προσωπικών μηνυμάτων τις τελευταίες 24 ώρες».

Η ίδια τελείωσε το μήνυμά της με link σε μια ανάρτηση με τίτλο «Διαζύγιο #Gates, κάποιοι φρικτοί άνθρωποι κυκλοφορούν φήμες για να ενοχοποιήσουν μια αθώα Κινέζα».

Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, η Γουάνγκ έγινε διερμηνέας για το Monterey Institute of International Studies τον Σεπτέμβριο του 2012 και δούλεψε σε πολλά TED Conferences.

Εντάχθηκε στα TED Conferences ως διερμηνέας τον Απρίλιο του 2013 και επέβλεπε μια ομάδα που έκανε διερμηνεία των εκδηλώσεων σε κινεζικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, κορεατικά, ρωσικά και ισπανικά. Δουλεύει επίσης ως διερμηνεάς για το Yale School of Management και το Harvard Business School.

Λίγα έχουν γίνει γνωστά για τον λόγο της διάλυσης του γάμου: Όπως ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση τη Δευτέρα, «μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, πήραμε την απόφαση να δώσουμε τέλος στον γάμο μας. Μέσα στα τελευταία 27 χρόνια, έχουμε μεγαλώσει τρία απίστευτα παιδιά και έχουμε δημιουργήσει ένα ίδρυμα που εργάζεται ανά τον κόσμο για να επιτρέψει σε όλους τους ανθρώπους να ζουν υγιείς, παραγωγικές ζωές».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβαστε επίσης:

Κωστής Χατζηδάκης στο Newsbomb.gr: Το 8ωρο είναι εγγυημένο, θα υπάρχει ρητή αναφορά στο νομοσχέδιο