ΚΟΣΜΟΣ

Tομας Μαρκλ: «Η Μέγκαν μου φέρεται σαν να είμαι ο δολοφόνος με το τσεκούρι»

Tομας Μαρκλ: «Η Μέγκαν μου φέρεται σαν να είμαι ο δολοφόνος με το τσεκούρι»

Ο Tόμας Μάρκλ, ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ επιστρέφει με μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια μετά τη γέννηση της εγγονής του «Λίλιμπετ». Στο στόχαστρο βρέθηκε και η «βασίλισσα των τοκ σόου» Οπρα Ουίνφρεϊ που εκμεταλλεύθηκε όπως είπε το έκπτωτο πριγκιπικό ζεύγος.

Απογοητευμένος, πικραμένος, αλλά και έντονα επικριτικός μεταξύ άλλων για την Όπρα Ουίνφρεϊ εμφανίζεται ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος έχει να μιλήσει με την κόρη του από τότε που εκείνη έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο 76χρονος Μαρκλ ξεκίνησε με μια έντονη επίθεση εναντίον της Αμερικανίδας δημοσιογράφου την οποία επικρίνει ότι «χρησιμοποίησε» τον Χάρι και τη Μέγκαν για να προωθήσει τα νέα της τηλεοπτικά εγχειρήματα.

Ο συνταξιούχος σκηνοθέτης του Χόλιγουντ, που ζει περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από το αρχοντικό των Σάσεξ στο Λος Άντζελες, έχει να μιλήσει με την Μέγκαν , από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι πριν από τρία χρόνια και δεν έχει δει από κοντά κανένα από τα εγγόνια του.

«Μου φέρονται χειρότερα απο ότι σε δολοφόνο με τσεκούρι»

Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της νέας εγγονής του επέκρινε το «ψυχρό» απέναντί του ζευγάρι που αρνήθηκε να τον δει - λέγοντας ότι ακόμη και «οι δολοφόνοι» επισκέπτονται την οικογένειά τους.


«Φυσικά πονάει, ακόμη και οι φυλακισμένοι δολοφόνοι με το τσεκούρι δέχονται επισκέψεις από την οικογένειά τους», είπε σε μια εκρηκτική συνέντευξη στην εκπομπή 60 Minutes.

«Δεν είμαι δολοφόνος με τσεκούρι. Έκανα ένα χαζό λάθος και τιμωρήθηκα για αυτό. Σε αυτό το σόου που έχουν ξεκινήσει, μιλούν για συμπόνια, δεν υπάρχει συμπόνια απέναντί μου, δεν υπάρχει συμπόνια για την οικογένειά μου και καμία συμπόνια για τον κόσμο. Αν είχα κάνει κάτι πολύ λάθος, τότε όλα αυτά θα ήταν εντάξει, αλλά δεν έχω κάνει».

«Ισως να μην δω ποτέ τα εγγόνια μου»

Καθώς η ασθένειά του συνεχίζει να επιδεινώνεται, ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι φοβάται ότι δεν θα συναντήσει ποτέ τον Άρτσι, που είναι σήμερα 2 ετών ή τη νεογέννητη Λίλιμπετ, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου. «Θα είμαι πολύ απογοητευμένος αν δεν μπορέσω να πάρω αγγαλιά την εγγονή μου», είπε. Και πρόσθεσε:


«Στις 18 Ιουλίου, θα είμαι 77 ετών. Οι περισσότεροι άντρες της οικογένειας Μαρκλ δεν τα καταφέρνουν μέχρι τα 80. Ίσως να μην δω ποτέ τα εγγόνια μου. Δεν ψάχνω για συμπόνοια. Απλώς λέω ότι είναι μία πραγματικότητα» συμπληρώνει και εκφράζει την ελπίδα να τα συναντήσει. «Είμαι πολύ καλός παππούς» καταλήγει.

Μίλησε επίσης για την πολύκροτη τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα τον περασμένο Μάρτιο, κατηγορώντας την οικοδέσποινα της εκπομπής ότι επιχείρησε να εξαργυρώσει τη φήμη των Σάσεξ.


«Νομίζω ότι τους χρησιμοποίησε για να χτίσει το δίκτυό της και να χτίσει τις νέες της εκπομπές και νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκε έναν πολύ αδύναμο άντρα και τον έκανε να λέει πράγματα που απλά δεν θα έπρεπε να λέγονται στην τηλεόραση»
«Θα διαφωνήσει φυσικά, και μπορεί να με μηνύσει, δεν με νοιάζει. Αλλά η ουσία είναι ότι χρησιμοποεί τον Χάρι».

«Θα ήθελα να πιω μια μπύρα με τον Κάρολο»

Ο Τόμας Μαρκλ θα συνόδευε την κόρη του στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της τον Μάιο του 2018, αλλά υπέστη καρδιακή προσβολή.


Ο πρίγκιπας Κάρολος προσφέρθηκε να συνοδεύσει την μελλοντική νύφη του στη γαμήλια τελετή, μια χειρονομία που είπε ο Τόμας εκτιμά. Στην πραγματικότητα, είπε ότι θα απολάμβανε την ευκαιρία να πιεί μια μπύρα με τον πρίγκιπα Κάρολο, καθώς πιστεύει ότι οι δυό τους έχουν πολλά κοινά - όπως το γεγονός ότι αδικούνται από τα ίδια τους τα παιδιά.
«Νομίζω ότι θα τα πηγαίναμε αρκετά καλά και νομίζω ότι είναι ατυχές αυτό που του συνέβη», εξήγησε.

«Φαίνεται συμπαθητικός τύπος και εκτιμώ το γεγονός ότι συνόδευσε την κόρη μου. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο αντικαταστάτη, αν και θα ήθελα να το κάνω μόνος μου»

Παρά τις νέες αποκαλύψεις και τα δημόσια «καρφιά»ο Τόμας Μαρκλ είπε στη συνέντευξη του οτι φυσικά και αγαπάει την κόρη του.Δεν έχει ιδέα ωστόσο αν η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία .
Κοιτάζοντας μια φωτογραφία του που κρατά την Μέγκαν ως μωρό, σχολίασε: «Θα ήθελα να έχω αυτή την εμπειρία με τη νέα εγγονή μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021 LIVE: Πρόγραμμα, θέματα, απαντήσεις, βάσεις - Συνεχής ενημέρωση

Πανελλήνιες- Πανελλαδικές 2021: Σε ποιες σχολές αναμένεται να αυξηθούν οι βάσεις εισαγωγής και γιατί