ΚΟΣΜΟΣ

Τζόαν Κόλινς: Το ξέσπασμα για τον συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική «Δυναστεία»

Τζόαν Κόλινς: Το ξέσπασμα για τον συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική «Δυναστεία»

Δεκαετίες μετά την προβολή της λαμπερής «Δυναστείας» της πετυχημένης σαπουνόπερας της δεκαετίας του ’80, η Τζόαν Κόλινς σπάει τη σιωπή της για τον έτερο σταρ της υπερπαραγωγής, τον Τζον Φορσάιθ. Και δεν έχει να πει τίποτα κολακευτικό...

Η 88χρονη σήμερα Τζόαν Κόλινς επικρίνει δριμύτατα τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος όπως λέει ήταν «απίστευτα μισογύνης», προσπαθούσε πάντα να κλέβει την παράσταση και πληρωνόταν περισσότερο από ο,τι εκείνη, χάρη σε ένα παγιωμένο σύστημα ανισότητας που επικρατούσε στην βιομηχανία του θεάματος.

Η Τζόαν Κόλινς ενσάρκωνε την «κακιά» Αλέξις Κόλμπι στη σειρά, ενώ ο Τζον Φόρσαίθ που έφυγε από τη ζωή το 2010 σε ηλικία 92 ετών «έπαιζε» τον πρώην σύζυγό της Μπλέιν Κάρινγκτον, ένα γοητευτικό, πολυεκατομμυριούχο τζέντλεμαν.

Η σαπουνόπερα, που προβλήθηκε στο ABC από το 1981 έως το 1989, «περιέγραφε» την τοξική δυναμική του ζευγαριού, καθώς ο Μπλέικ ξαναπαντρεύτηκε τον Κριστλ Κάρινκγτον, την οποία ενσάρκωνε η Λίντα Έβανς.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Life Stories του Piers Morgan's και ήταν καταπέλτης για τον «άνθρωπο» πίσω από τον Μπλέικ Κάρινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε ότι η ίδια έπρεπε να κάνει εκστρατεία για να αποκτήσει υψηλότερη αμοιβή, καθώς ο Τζον είχε θέσει ως όρο ότι πρέπει πάντα να πληρώνεται με «5.000 δολάρια περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο και να είναι πάντα μπροστά και στο επίκεντρο της δημοσιότητας».

Η ηθοποιός είπε ότι συμμετείχε στην παράσταση με 15.000 δολάρια το επεισόδιο, τη στιγμή που εκείνος έπαιρνε «περισσότερα από 25 ή 30.000 δολάρια». Το είχε βάλει όπως λέει όρο στο συμβόλαιό του.

Οι παραγωγοί και η δημιουργοί της σειράς την εποχή εκείνη φαίνεται οτι μισούσαν επίσης τις γυναίκες και επέτρεπαν οπως λέει να συμβαίνουν ανάλογες αδικίες.

Στο απόγειο της καριέρας της πάντως όπως αποκάλυψε η ίδια η Τζόαν Κόλινς έπαιρνε 120 χιλιάδες δολάρια το επεισόδιο, υπό τον όρο ότι θα έπαιζε σμόνο στα μισά επεισόδια καθώς όπως λέει «δεν μπορούσαν να με πληρώσουν».

Η Τζόν Κόλινς εμφανίστηκε επίσης πόλύ σίγουρη για τον εαυτό της. «Στο lockdown άρχισα να παρακολουθώ παλιά επεισόδια της Δυναστείας και εντυπωσιάστηκα από τον εαυτό μου… ειλικρινά νομίζω ότι έπρεπε να παίρνω περισσότερα [χρήματα]» είπε.

Επίσης θυμήθηκε μία συμβουλή που της είχε δώσει κάποτε η μεγάλη Μέριλιν Μονρόε κατά την άφιξή της στο Χόλιγουντ ως νεα ηθοποιός.

Της είχε πει λοιπόν όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της «Να προσέχεις τους λύκους στο Χόλιγουντ, γιατί αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν, θα ακυρώσουν το συμβόλαιό σου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»