Xάρι: Ο «έκπτωτος Πρίγκιπας» κλείνει σήμερα τα 37 – Πώς του ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια

Νατάσα Παυλοπούλου

Το παλάτι του Μπάκγιχαμ ξέχασε για λίγο την πικρία και τις διαφορές του με τον Πρίγκιπα Χάρι και ευχήθηκε στον δούκα του Σάσεξ σήμερα «χρόνια πολλά» για τα 37α γενέθλιά του.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έστειλαν ευχές στον πρίγκιπα Χάρι για τα γενέθλιά του. Ο Δούκας του Σάσεξ, ο οποίος ζει στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ, κλείνει σήμερα τα 37 του χρόνια.

Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter, η Βασιλική Οικογένεια έγραψε: «Ευχόμαστε στον Δούκα του Σάσεξ χρόνια πολλά σήμερα!»

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ δημοσίευσαν ένα ξεχωριστό μήνυμα, μαζί με μια εικόνα του Χάρι να χαμογελά. «Χρόνια πολλά πρίγκιπα Χάρι!» είπε το ζευγάρι.

Με μία συγκινητική φωτογραφία ευχήθηκαν επίσης ξεχωριστά στον Χάρι ο πατέρας του Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης. «Ευχόμαστε στον δούκα του Σάσεξ χρόνια πολλά σήμερα!» έγραψε το ζευγάρι.

Ο Κάρολος συμπεριέλαβε επίσης μια φωτογραφία του ίδιου με το γιό του Χάρι, μικρό αγόρι από μια περιοδεία στη Νότια Αφρική το 1997.

Αποτελεί συνήθεια για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία ή δωρεά, ο Χάρι ωστόσο δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πώς θα γιορτάσει τα 37α γενέθλιά του.

Πέρυσι, επέλεξε να υποστηρίξει την CAMFED, μια φιλανθρωπική οργάνωση που προωθεί την εκπαίδευση των κοριτσιών στην Αφρική. Η CAMFED ανακοίνωσε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν δωρίσει 130.000 δολάρια στην οργάνωση, αντίστοιχα με τις δωρεές που είχε συγκεντρώσει η φιλανθρωπική οργάνωση σε μια μέρα.

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.Ευχαριστώ όλους όσοi δώρισα », είχε γράψει το ζευγάρι σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter της CAMFED.

Καθώς η Μέγκαν έγινε 40 ετών τον Αύγουστο, ξεκίνησε πρωτοβουλία με στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες που υπέστησαν απώλειες θέσεων εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Το έργο, με το όνομα 40x40, ενθαρρύνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να δώσουν 40 λεπτά από τον χρόνο τους για να βοηθήσουν τις γυναίκες να επιστρέψουν στην εργασία τους. «Επειδή κλείνω τα 40, ζητώ από 40 φίλους να δωρίσουν 40 λεπτά από τον χρόνο τους για να βοηθήσουν να καθοδηγήσουν μια γυναίκα που κινητοποιείται ξανά στο εργατικό δυναμικό», είπε η δούκισσα σε βίντεο τότε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved