ΚΟΣΜΟΣ

«Ξυλοκοπημένες» Κέιτ Μίντλεντον, Καμάλα Χάρις και φον ντερ Λάιεν σε καμπάνια για την κακοποίηση

Αφίσα κακοποίηση
Αίσθηση προκάλεσαν οι αφίσες με τις Κέιτ Μίντλεντον, Καμάλα Χάρις και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε καμπάνια κατά της κακοποίησης γυναικών

Αίσθηση προκάλεσαν οι αφίσες με τις Κέιτ Μίντλεντον, Καμάλα Χάρις και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε καμπάνια κατά της κακοποίησης γυναικών

Αίσθηση προκάλεσε η καμπάνια κατά της κακοποίησης γυναικών με αφίσες που εμφανίστηκαν στην Ιταλία και την Ισπανία και στις οποίες πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η σύζυγός του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλεντον, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας.

Όλες οι επώνυμες γυναίκες παρουσιάζονται «ξυλοκοπημένες» με μελανιές και αμυχές στα πρόσωπά τους στις αφίσες που εμφανίστηκαν σε κτήρια και στάσεις λεωφορείων στο Μιλάνο και την πόλη Λος Αλκαθέρες στην Ισπανία.

«Τον κατήγγειλε αλλά κανείς δεν την πίστεψε και την άφησαν μόνη της. Δεν την προστάτεψαν, δεν τον σταμάτησαν. Και τελικά εκείνη σκοτώθηκε» έγραφαν οι λεζάντες στις αφίσες κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Σύμφωνα με την Sun το παλάτι του Κένσινγκτον δεν γνώριζε ότι στην καμπάνια θα χρησιμοποιηθεί η εικόνα της Κέιτ Μίντλεντον με τον Ιταλό δημιουργό τους να δηλώνει ότι «ήθελα να τραβήξω την προσοχή για την προβληματική απάντηση των πολιτικών στα περιστατικά βίας με βάση το φύλο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου» - 49χρονος δολοφόνησε τη 48χρονη σύζυγό του

Εγκατάλειψη μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Αυτός είναι ο άνδρας που ψάχνει η ΕΛΑΣ

Καιρός - Μαρουσάκης: Πότε θα «καθαρίσει» η υγρασία – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας