ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Τα νεότερα για την υγεία του ίδιου και της συζύγου του - «Είναι αρκετά καλά»

Ερντογάν: Τα νεότερα για την υγεία του ίδιου και της συζύγου του
Η ανάρτηση του Υπουργού Υγείας της Τουρκίας
AP

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ Ερντογάν διαγνώστηκαν θετικοί στην παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγος του, Εμινέ, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Και οι δύο εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στην κατοικία τους.

«Τα αποτελέσματα του διαγνωστικού τεστ για την COVID-19 που έκανα εγώ και σύζυγος μου, αφού είχαμε ήπια συμπτώματα σήμερα, ήταν θετικά. Ευτυχώς, θα το περάσουμε ήπια» ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος Ερντογάν σε μία ανάρτησή του στο Twitter. Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι θα εργαστούν από το σπίτι.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του Εμινέ ανέφερε πως «θα το περάσουμε μαζί με τον Ταγίπ. Περιμένουμε τις προσευχές σας».

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Φαχρετίν Κοτζά, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Ερντογάν και η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία τους και ότι δεν πρόκειται να επηρεάσει την καθημερινές τους υποχρεώσεις.

«Η κατάσταση της υγείας τους είναι αρκετά καλή ώστε να μην εμποδίζει την εργασία τους. Και πάλι τους απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Θετικοί στον κορονοϊό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ