Ο Μπερλουσκόνι έταξε 5 εκατ. στην Ρούμπι για να κάνει την… τρελή

Newsbomb

Νέο σκάνδαλο σχετικά με την άτακτη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που είδε το φως της δημοσιότητας έφερε για ακόμη μία φορά τα πάνω κάτω.

Η διάσημη πλέον Ρούμπι, πρωταγωνίστρια των «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι δε διστάζει να αποκαλύψει πως ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός της υποσχέθηκε ένα αρκετά γεναιόδωρο ποσό μόλις 5 εκατ. ευρώ προκειμένου η τότε 18 χρονη καλλονή να μην επιβεβαίωσει καμία πληροφορία που τον ήθελε να εμπλέκεται στα πολύκροτα ερωτικά σκάνδαλα.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα La Repubblica ακούγεται στην τηλεφωνική γραμμή η Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα, κατά κόσμον Καρίμα ελ Μαχρούγκ να συνομιλεί με έναν φίλο. Είναι 28 Οκτωβρίου του 2010 και στον ιταλικό Τύπο έχει αρχίσει να ξεσπάει αυτό που αργότερα θα ονομαστεί ως το «σκάνδαλο Ρούμπιγκειτ», με πρωταγωνίστρια την ανήλικη Μαροκινή Ρούμπι να συμμετέχει στα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Την ημέρα που καταγράφονται οι συνομιλίες, η Ρούμπι δεν έχει κλείσει τα 18!

Η νεαρή τηλεφωνεί σε φίλους της για να μιλήσει για το μεγάλο σκάνδαλο που πρόκειται να συγκλονίσει την Ιταλία.

Το νεαρό της ηλικίας της στέκεται εμπόδιο στη σωστή αξιολόγηση της κατάστασης από μέρους της, έτσι ενθουσιασμένη θωρεί ότι μπορεί να βγει κερδισμένη από την υπόθεση αυτή.

Στη φίλη της Γκράτζια λέει «ο Μπερλουσκόνι μου είπε ότι θα με γεμίσει με χρυσάφι αν δε μιλήσω», στην φίλη της Αντονέλα λέει «ο Σίλβιο είναι τρελός για μένα», εξηγώντας όμως ότι όλοι είναι πολύ ανήσυχοι γιατί είναι ανήλικη.

«Με πήρε τηλέφωνο εκείνος, μετά η γραμματέας του δύο φορές, ο δικηγόρος μου, ο Λέλε (Μόρα που συμμετείχε στα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα»). Μετά ήρθε ο δικηγόρος μου και μου είπε ότι πρέπει να βρούμε μια λύση γιατί η περίπτωση αυτή ξεπερνά την υπόθεση της Πατρίτζια Ντ’Αντάριο (πόρνη με την οποία είχε ερωτική επαφή ο Μπερλουσκόνι) και της Νοέμι Λετίτζια (18χρονη που αποκαλούσε τον Μπερλουσκόνι «μπαμπάκα») γιατί εγώ είμαι ανήλικη», ακούγεται να λέει στα τηλεφωνήματά της.

Η Ρούμπι λοπόν , κατά τις συνομιλίες αυτές, επιβεβαιώνει και τη στενή της σχέση με τον πρώην ατζέντη ηθοποιών και μοντέλων, Λέλε Μόρα, ο οποίος, μαζί με τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, φέρεται να παρουσίασε στον "Καβαλιέρε", μέρος των καλλονών που συμμετείχαν στα δείπνα και στις γιορτές του.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μιλάνου "είχε στηθεί ένα ολόκληρο σύστημα προς ικανοποίηση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού". Οι Φέντε και Μόρα, μαζί με την περιφερειακή σύμβουλο Νικόλ Μινέτι, αντιμετωπίζουν, τώρα, ξεχωριστή δίκη, με την κατηγορία της προαγωγής στην πορνεία".

Στο Μιλάνο βρίσκεται σε εξέλιξη η κύρια δίκη για την υπόθεση "Ρούμπι γκέϊτ", στην οποία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι "ευνόησε την εκπόρνευση ανηλίκων".

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved