Εμανουέλ Μακρόν: Η φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο που έγινε viral

Μάριος Καλογερόπουλος

Οι νέες φωτογραφίες του Εμανουέλ Μακρόν λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία
instagram.com/soazigdelamoissonniere/

Οι νέες φωτογραφίες του Εμανουέλ Μακρόν λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία

Μεγάλη συζήτηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια της προεκλογικής καμπάνια του Εμανουέλ Μακρόν ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή (24/04).

Αιτία το γεγονός ότι ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram η προσωπική φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν ήταν και μια με τον Γάλλο πρόεδρο να ποζάρει θυμίζοντας μοντέλο με το λευκό του πουκάμισο ανοιχτό με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται το δασύτριχό του στήθος.

Όπως σχολίασαν αρκετοί στα social media η φωτογραφία αυτή του Μακρόν θυμίζει αυτές παλαιότερων δεκαετιών με πρωταγωνιστές ηθοποιούς όπως ο Σον Κόνερι ή ο Μπαρτ Ρέινονλτς οι οποίοι επιδείκνυαν την αρρενωπότητά τους προβάλλοντας και το στήθος τους.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες ο Μακρόν φωτογραφίζεται, μεταξύ άλλων, μαζί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ, την οποία έχει «χρησιμοποιήσει» και σε άλλες τέτοιου τύπου επικοινωνιακές κινήσεις, απαθανατίζεται να διαλέγει πουκάμισο και να δένει τη γραβάτα του αλλά και να τρέχει για να μιλήσει σε οπαδούς του.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Στο στρατόπεδο του Εμανουέλ Μακρόν επικρατεί αναβρασμός για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών καθώς ο Γάλλος πρόεδρος αφενός δεν έχει ένα τόσο ξεκάθαρο προβάδισμα όσο αυτό του 2017 απέναντι στη Μαρίν Λεπέν και αφετέρου καλείται να «σπάσει την κατάρα» που θέλει να είναι πολύ σπάνια η επανεκλογή του κατοίκου του Μεγάρου των Ηλυσίων.

Οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εμφανίζουν τον Εμανουέλ Μακρόν με προβάδισμα 54%-55% έναντι της Μαρίν Λεπέν.
Συγκεκριμένα δημοσκόπηση των Ipsos-Sopra Steria για τα France Info και Le Parisien-Aujourd'hui En France δίνει τον Εμανουέλ Μακρόν νικητή με το 55,5% των ψήφων και τη συμμετοχή να φτάνει στο 72%.

Άλλη δημοσκόπηση των Opinionway-Kéa Partners για την Les Echos και το Radio Classique φέρνει τον Μακρό νικήτή με το 54% των ψήφων απέναντι στην Μαρίν Λεπέν και τη συμμετοχή στην ψηφοφορία να φτάνει το 69% ενώ δημοσκόπηση της BVA για τα RTL και ORANGE πιστώνουν στον απερχόμενο πρόεδρο το 54% των ψήφων και την αποχή στο 27%.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Οι «προεκλογικές» αγκαλιές της Μπριζίτ στον Εμανουέλ Μακρόν (pics)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved