ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: «Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ θα έχει κακό τέλος»

O Nτόναλντ Τραμπ
O Nτόναλντ Τραμπ
ΑΡ

Ο Ντόναλντ Τραμπ προέβλεψε στον Πιρς Μόργκαν ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ θα τελειώσει άδοξα και για μία ακόμη φορά επέκρινε τη «ντροπή» όπως τον χαρακτήρισε της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προέβλεψε ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ θα έχει «κακό» τέλος. Είπε επίσης οτι είναι «ντροπή» που ο Χάρι γυρίζει την πλάτη του στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, σπεύδοντας για μία ακόμη φορά να επικρίνει την απόφασή του να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ, μιλώντας στο «Piers Morgan Uncensored» σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, υποστήριξε ότι η πρώην ηθοποιός σύζυγό του Χάρι «τον τραβάει απο τη μύτη»

«Toν σέρνει. Ξέρεις την έκφραση;» ρώτησε τον Μόργκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Είμαι εξοικειωμένος με τη φράση», απάντησε ο δημοσιογράφος «Δεν θα χρησιμοποιήσω την πλήρη έκφραση, αλλά ο Χάρι σέρνεται από τη μύτη, όσο κανένα άλλο άτομο νομίζω ότι έχω δει», είπε ο πρώην πρόεδρος.

Ο Μόργκαν αποχώρησε από τα γυρίσματα του «Good Morning Britain» πέρυσι, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Χάρι και τη Μέγκαν που επέκρινε επανειλημμένα το ζευγάρι που τώρα ζει στην Καλιφόρνια.

«Δεν είμαι οπαδός της Μέγκαν», είπε. «Δεν είμαι οπαδός της και είχα δίκιο από την αρχή. Νομίζω ότι ο καημένος ο Χάρι σέρνεται από τη μύτη. Και νομίζω ότι είναι ντροπή. Και νομίζω ότι μίλησε άσχημα για τη βασιλική οικογένεια, αλλά ιδιαίτερα για τη βασίλισσα».

Ο Τραμπ, ο οποίος συνάντησε τη βασίλισσα όταν ήταν στον Λευκό Οίκο, είπε ότι οι δυο τους τα πήγαιναν «περίφημα». «Της άρεσα και μου άρεσε αυτή», θυμάται.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ - παντρεύτηκαν το 2018, αλλά αργότερα αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις βασιλικές τους υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Όπρα Γουίνφρει πέρυσι, το ζευγάρι μίλησε για το ασφυκτικό περιβάλλον στο παλάτι και έκανε καταγγελίες περί ρατσισμού με στόχο τη δούκισσα, η οποία είπε επίσης ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία ενώ ήταν έγκυος.

O Xάρι και η ΜέγκανΑ.Ρ

Ο Τραμπ είπε στον Μόργκαν ότι πιστεύει ότι η βασίλισσα πρέπει τώρα να τους αφαιρέσει τους βασιλικούς του τίτλους. «Εγώ θα το έκανα», είπε. «Το μόνο πράγμα που διαφωνώ με τη βασίλισσα, ίσως ένα από τα μοναδικά πράγματα είναι ότι νομίζω ότι θα έπρεπε να πει: «Αν αυτή είναι η επιλογή σας, εντάξει. Αλλά τώρα δεν έχετε πλέον τίτλους.» Ξέρετε;

«Νομίζω ότι ήταν τόσο ασεβής προς τη χώρα και είναι μια σπουδαία χώρα», συνέχισε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον Χάρι. «Κατέχω πολλά πράγματα εκεί…». Ο πρώην πρόεδρος πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι το άγχος της εξορίας του ζευγαριού θα διαλύσει τελικά το ζευγάρι, με τον Χάρι να κουράζεται να τον κοροϊδεύουν.

«Λοιπόν, θέλω να μάθω τι θα συμβεί όταν ο Χάρι αποφασίσει ότι έχει βαρεθεί να έχει αφεντικό», είπε. «Ή ίσως όταν αποφασίσει ότι του αρέσει κάποια άλλη περισσότερο. Θέλω να μάθω τι θα συμβεί όταν τελειώσει, εντάξει;»

Ο Μόργκαν τον ρώτησε αν πιστεύει οτι θα τελειώσει. «Ναι», απάντησε ο Τραμπ. «Ήμουν πολύ καλός στις προβλέψεις όπως γνωρίζετε. Τα είχα προβλέψει σχεδόν όλα. Θα τελειώσει και θα τελειώσει άσχημα. Και αναρωτιέμαι αν ο Χάρι θα επιστρέψει στα χέρια και στα γόνατα, πίσω στην όμορφη πόλη του Λονδίνου και θα πει, «Σε παρακαλώ». Ξέρεις, νομίζω ότι ο Χάρι έχει οδηγηθεί σε ένα μονοπάτι».