ΚΟΣΜΟΣ

Ολάνθιστο την άνοιξη το Hitachi Seaside Park πλησίον του Τόκιο

Ολάνθιστο την άνοιξη το Hitachi Seaside Park πλησίον του Τόκιο

Στις πόλεις ανθίζουν τα λουλούδια την άνοιξη. Είναι ωστόσο δύσκολο να βρεις ολάνθιστο λιβάδι. Γι' αυτόν τον λόγο οι Ιάπωνες ταξιδεύουν σε ένα ευρύχωρο εθνικό πάρκο το οποίο απέχει ούτε δυο ώρες με το αυτοκίνητο από το πολύβουο Τόκιο. Απλωμένο σε περίπου δύο τετραγωνικά χιλιόμετρα, το Hitachi Seaside Park περιέχει εκατομμύρια λουλούδια που κάθε άνοιξη ανθίζουν και σχηματίζουν σκηνικό παραμυθιού.

Αν και εκεί υπάρχει μια ευρύτατη γκάμα λουλουδιών, το πάρκο είναι κυρίως φημισμένο για το λιβάδι του με τα νεμόφυλλα. Στον Miharashi's Hill, έναν από τους κήπους που απαρτίζουν το πάρκο, περίπου 500 εκατομμύρια νεμόφυλλα ανθίζουν από τον Απρίλιο έως τον Μάιο. Αυτή την περίοδο, το απαλό χρώμα τους αναμιγνύεται με τον ουρανό για να δημιουργήσει ένα ρομαντικό σκηνικό για τους επισκέπτες να φωτογραφίσουν και να κάνουν περίπατο πάντα στη χαραγμένη επί τούτου διαδρομή.

Δείτε την gallery:

Εκτός από τα νεμόφυλλα, ο παράκτιος προορισμός περιλαμβάνει επίσης και ένα τμήμα το οποίο ακούει στο όνομα Tamago no Mori Flower Garden. Θυμίζει ολλανδικά τοπία και χαρακτηρίζεται από 260 ποικιλίες τουλιπών σε πολλά χρώματα καθώς και μοντέλα ανεμόμυλων.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων