ΚΟΣΜΟΣ

Αρπαγή 6χρονου: Νέο βίντεο με τον Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του

Αρπαγή 6χρονου: Νέο βίντεο με τον Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του
Η γιαγιά που ήταν η μόνη αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε πως ο άνθρωπος που άρπαξε το παιδί δεν της φάνηκε να είναι ο πατέρας

Νέο βίντεο με τον Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του - Οι Αρχές δεν αποκλείουν στην απαγωγή να συμμετείχε και τρίτο άτομο 

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση αρπαγής του 6χρονου Ράινερ, που βρέθηκε στη Νορβηγία. Την ίδια ώρα, το Star έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο - ντοκουμέντο που δείχνει το παιδί να παίζει με τον μπαμπά του στη Νορβηγία. Κατά δήλωση του πατέρα είναι σημερινό και το έδωσε για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του δεν μπορεί να το επισκεφθεί, δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος του πατέρα: «Υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον της έτσι αν επιλέξει να εγκαταλείψει την Ελλάδα διακινδυνεύει να συλληφθεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να εκδοθεί για να δικαστεί για εγκληματικές ενέργειες εδώ στη Νορβηγία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γιαγιά που ήταν η μόνη αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε πως ο άνθρωπος που άρπαξε το παιδί δεν της φάνηκε να είναι ούτε ο πατέρας, ούτε ο θείος, ή ήταν κάποιος από τον περίγυρό του άλλος ή κάποιος πληρωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απαγωγή δεν αποκλείεται να συμμετείχε και τρίτο άτομο.