ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση με τον πατέρα της - Τα νεότερα με την υγεία του

Μέγκαν Μαρκλ: Θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση με τον πατέρα της
Η Μέγκαν Μαρκλ «θέλει να έρθει ξανά σε επαφή με τον πατέρα, μετά τη ρήξη τεσσάρων ετών»
AP

Εξιτήριο από το νοσοκομείο, πέντε ημέρες μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, πήρε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας

Η Μέγκαν Μαρκλ «θέλει να έρθει ξανά σε επαφή με τον πατέρα, μετά τη ρήξη τεσσάρων ετών» καθώς ο Τόμας Μαρκλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, πέντε ημέρες μετά από εγκεφαλικό που υπέστη.

Μια πηγή τόνισε στη Mirror: «Παρά την αποξένωσή τους, η Μέγκαν ανησυχεί. Θέλει να μάθει αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσει με τον πατέρα της ιδιωτικά, χωρίς να το γνωρίζει άλλος». Και πρόσθεσε: «Αν καταφέρει να επικοινωνήσει με τον πατέρα τους, θέλει να είναι εντελώς ιδιωτικό. Δεν θα περιλαμβάνει το Netflix, δεν θα περιλαμβάνει φωτογραφίες και δεν πρέπει να περιλαμβάνει καμία πληροφορία προς τους παπαράτσι».

Ο 77χρονος Τόμας Μαρκλ, έστειλε αμέσως τις καλύτερες ευχές του στη Βασίλισσα για ένα ευτυχισμένο Ιωβηλαίο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. «Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη και ξέρω πόσο τυχερός είμαι που είμαι ζωντανός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, ιδιαίτερα τους υπέροχους γιατρούς και νοσοκόμες που μου έσωσαν τη ζωή. Είναι άγγελοι», τόνισε σύμφωνα με την Daily Mail.

«Με έχουν συγκινήσει βαθιά τα μηνύματα αγάπης που έχω λάβει από όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι ήταν τόσο ευγενικοί. Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή, αλλά εργάζομαι σκληρά και θα ευχαριστήσω όπως πρέπει τους ανθρώπους όταν μπορέσω», πρόσθεσε.

Ο Τόμας Μαρκλ σχεδίαζε να πετάξει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα το βράδυ, ανέβαλε τα σχέδιά του.

Γράφοντας σε έναν πίνακα -καθώς το επεισόδιο που υπέστη του άφησε ένα πρόβλημα στην ομιλία- τόνισε: «Ήθελα να έρθω για να αποδώσω τα σέβη μου στη Βασίλισσα. Της εύχομαι ευτυχισμένο Ιωβηλαίο και πολλά ακόμη χρόνια».

«Έχω σκληρή δουλειά να κάνω και θα την κάνω», έγραψε. «Θέλω να γίνω καλά. Είμαι τόσο τυχερός που είχα απίστευτη φροντίδα και αγάπη. Σας ευχαριστώ όλους».