ΚΟΣΜΟΣ

Fexting: Έτσι ξεπερνά τους καυγάδες ο Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγό του

Fexting: Έτσι ξεπερνά τους καυγάδες ο Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγό του
Την αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Τζο Μπάιντεν έκανε η σύζυγός του

Την αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Τζο Μπάιντεν έκανε η σύζυγός του

Το μυστικό για να καβγαδίζουν χωρίς, όμως, να εκτίθενται δημόσια αποκάλυψε η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, μιλώντας στο περιοδικό Harper’s Bazaar, κάνοντας λόγο για το fexting.

Όπως εξήγησε η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ η διαδικασία αυτή ξεκίνησε από την περίοδο που ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με την Τζιλ Μπάιντεν η συμφωνία ήταν όταν έχουν μια διαφωνία να στέλνουν ο ένας στον άλλο SMS προκειμένου να μην τσακώνονται μπροστά στους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ίδια όταν πρόσφατα του έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα στο πλαίσιο του fexting, ο Τζο Μπάιντεν της απάντησε «αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό θα μείνει στην ιστορία. Θα υπάρξει καταγραφή γι’ αυτό» καθώς οι συνομιλίες του προέδρου των ΗΠΑ καταγράφονται για ιστορικούς λόγους.

Η Τζιλ Μπάιντεν, πάντως, αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενου του μηνύματος που έστειλε στον Αμερικανό πρόεδρο και σύζυγό της.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είπε ακόμα ότι το διαζύγιο από τον πρώτο σύζυγό της, την δίδαξε πώς να είναι ανεξάρτητη και ότι έχει περάσει τα μαθήματα αυτά στην κόρη και τις εγγονές της.

Η Τζιλ Μπάιντεν γνώρισε τον Τζο Μπάιντεν το 1975 και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με την ίδια να συνεχίζει την καριέρα της ως εκπαιδευτικός όλα τα χρόνια της πολιτικής καριέρας του συζύγου της καθώς συνεχίζει ακόμα και σήμερα να διδάσκει δύο φορές την εβδομάδα στο σχολείο Northern Virginia Community College.

Σχετικές ειδήσεις