ΚΟΣΜΟΣ

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Άρον - άρον έφυγαν Χάρι και Μέγκαν από τις εκδηλώσεις προς τιμήν της Βασίλισσας

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Άρον - άρον έφυγαν Χάρι και Μέγκαν από τις εκδηλώσεις προς τιμήν της Βασίλισσας
Νωρίτερα έφυγαν από τις εκδηλώσεις του Πλατινένιου Ιωβηλαίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Νωρίτερα έφυγαν από τις εκδηλώσεις του Πλατινένιου Ιωβηλαίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ. Πριν καν ολοκληρωθεί η βραδιά το ζεύγος αναχώρησε για τις Η.Π.Α.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, δεν έμειναν έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για τα εβδομήντα χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»,ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναχώρησαν με ιδιωτικό τζετ για τις ΗΠΑ, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. «Σαν να μην ήταν εκεί», σχολιάζει ο βρετανικός τύπος «The Sun», για το ζεύγος και τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ, χαρακτηρίζοντάς το ως «γρήγορο Megxit».

Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε στο μπαλκόνι να χαιρετήσει τον βρετανικό λαό, μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλλα Πάρκερ, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλεντον και τα παιδιά τους, η οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι απουσίαζε.

Σύμφωνα με τους βρετανούς δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, Μέγκαν και Χάρι εισέπραξαν τη δυσαρέσκεια των Βρετανών αλλά και την δυσφορία των μελών της βρετανικής οικογένειας. Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν συνομίλησε ούτε με τον αδερφό του αλλά και ούτε με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων.

Υπενθυμίζεται πως το ζεύγος του Σάσεξ εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια. Αν και προς έκπληξη πολλών παρευρέθηκαν στο Λονδίνο για χάρη της Βασίλισσας Ελισάβετ από την προηγούμενη Τρίτη (31/5), δε συμπεριλήφθηκαν σε όλα τα στάδια των εορτασμών αλλά αντιθέτως πραγματοποίησαν ελάχιστες εμφανίσεις, σε απόσταση μάλιστα από τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη.

Ωστόσο, οι φήμες για την παρουσία τους στο μεγάλο «πάρτι» του Ιωβηλαίου ήταν συνεχείς μέχρι την τελευταία στιγμή, με πολλούς να αναφέρουν ότι η Βασίλισσα θα μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση και να τους συμπεριλάβει σε όλα τα στάδια των εορτασμών. Τελικά αυτό δεν συνέβη και, μάλιστα, στις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους βρίσκονταν σε απόσταση από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σχετικές ειδήσεις