ΚΟΣΜΟΣ

Ο Νικ Κύργιος και η...μεθυσμένη οπαδός που τον εξόργισε - Το νέο «σόου» του Ελληνοαυστραλού τενίστα

O Nικ Κύργιος
O Nικ Κύργιος
ΑΡ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον...ασυγκράτητο Νικ Κύργιο. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ζήτησε να αποβληθεί από τις κερκιδες μία θορυβώδης οπαδός του που όπως είπε, είχε πιεί «700 ποτά». Η 32χρονη Πολωνή δικηγόρος απάντησε οτι είχε πιεί μόνο δύο και ήθελε απλά να τον εμψυχώσει.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό του Wimbledon από τον Τζόκοβιτς, για μία ακόμη φορά όμως συγκέντρωσε τα βλέμματα καθώς έδωσεένα από τα «γνωστά» του σόου, εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Στόχος» του 27χρονου άσου αυτή τη φορά έγινε μια γυναίκα από τις κερκίδες η οποία, όπως έλεγε ο ίδιος φώναζε υπερβολικά, κάθε φορά που ετοιμαζόταν να παίξει. Σε ένα από τα πρώτα του σερβίς, λίγο μετά την απώλεια του δεύτερου σετ από τον Τζόκοβιτς μια φίλαθλος φώναξε, προκαλώντας την «έκρηξή» του.

«Mου αποσπά την προσοχή όταν αγωνίζομαι σε έναν τελικό του Wimbledon. Δεν με πίστεψες και το έκανε ξανά, και σχεδόν μου κόστισε το παιχνίδι. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ» είπε στον διαιτητή ο Κύργιος. Η ατάκα «μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά» έγινε άμεσα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η 32χρονη Πολωνή δικηγόρος

Η γυναίκα που τον εξόργισε είναι η 32χρονη Πολωνή δικηγόρος, Άνια Πάλους. Λίγο μετά την υπόδειξη του Κύργιου, η διοργάνωση την απέβαλε προσωρινά από τον τελικό του Wimbledon. Όπως είπε η ίδια μιλώντας στην Sun το μόνο που ήθελε ήταν να τον υποστηρίξει.

«Δεν είχα πιει 700 ποτά, είχα πιει δύο. Για εμένα φταίει η θερμοκρασία, δεν είχα καπέλο, ίσως το παράκανα, αλλά είχα μόνο καλές προθέσεις. Λυπάμαι πραγματικά. Πάντα λέει ότι ο κόσμος είναι εναντίον του, ήθελα να τον υποστηρίξω», δήλωσε η ίδια αναφορικά με το επεισόδιο στον τελικό του τουρνουά.

Τελικά, αφού της έδωσαν ένα μπουκάλι νερό για να συνέλθει, της επέτρεψαν να επιστρέψει στον αγώνα μετά από περίπου 15 λεπτά, προκειμένου να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του τελικού.