ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Η επίσκεψη στη Μοζαμβίκη λίγο πριν βρεθεί ξανά στο Λονδίνο - Ο λόγος του ταξιδιού

Πρίγκιπας Χάρι: Η επίσκεψη στη Μοζαμβίκη λίγο πριν βρεθεί ξανά στο Λονδίνο - Ο λόγος του ταξιδιού
O Πρίγκιπας Χάρι.
AP

Πρίγκιπας Χάρι: Ο Δούκας του Σάσεξ πραγματοποίησε μια αιφνιδιαστική τριήμερη επίσκεψη στη Μοζαμβίκη αυτή την εβδομάδα - καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο – πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθούν στην Βρετανία και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στη Γερμανία για μια εκδήλωση για τον εορτασμό ενός έτους μέχρι τους Αγώνες Invictus στο Ντίσελντορφ.

Ο 37χρονος Χάρι, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στην έπαυλη 14 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στη Μοζαμβίκη όπου διέμεινε στο πολυτελές θέρετρο του Vilanculos Beach Lodge για τρεις ημέρες.

Πηγή ανέφερε στη MailOnline, ότι ο Χάρι πέταξε στο Χίθροου την Κυριακή, όπου άλλαξε πτήση ανταπόκρισης στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Σύμφωνα με τη σελίδα Instagram @moz_paparazzi, ο Πρίγκιπας πραγματοποίησε επισκέψεις σε τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής με φίλους και μίλησε με τον Πρόεδρο του Τουριστικού Συλλόγου στην περιοχή, Yassin Amuji.

Ο 37χρονος πραγματοποίησε αυτό το ταξίδι χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, και τα παιδιά τους Άρτσι, τριών ετών και Λίλιμπετ, ενός έτους.

Αν και ο λόγος του ταξιδιού του δεν έχει αποκαλυφθεί, κάποιοι αναφέρουν ότι σχετίζεται με τις προσπάθειες να δημιουργηθούν δομές τουρισμού πιο βιώσιμου ώστε να διευκολύνει τους ταξιδιώτες να κάνουν φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές.

«Πόρτα» από Ουίλιαμ σε Χάρι, Μέγκαν – Για τα αδέρφια δεν θα συναντηθούν τον Σεπτέμβρη στη Βρετανία

Τον επόμενο μήνα σύμφωνα με την Daily Mail o πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ταξιδέψουν από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια στην Βρετανία προκειμένου να επισκεφτούν δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα, ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στη Γερμανία για μια εκδήλωση για τον εορτασμό ενός έτους μέχρι τους Αγώνες Invictus στο Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Άντζελα Λέβιν, οι Σάσεξ δεν πρόκειται να συναντηθούν με τους Κέιμπριτζ καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, θέλει να αποφύγει τον αδερφό του μέχρι να έχει την ευκαιρία να διαβάσει την επερχόμενη βιογραφία του.

Επίσης ένας ακόμα αναλυτής, ο Richard Fitzwilliams ανέφερε ότι το ρήγμα μεταξύ των Κέιμπριτζ και των Σάσεξ είναι «πολύ βαθύ», πράγμα που σημαίνει ότι μια επανένωση μεταξύ των ζευγαριών στο Ηνωμένο Βασίλειο «μάλλον δεν θα συμβεί».