Κρεμάστηκαν από βράχο για να γλιτώσουν από τον Μπρέιβικ!

Newsbomb

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τις οποίες φαίνεται η προσπάθεια δύο φίλων να κρυφτούν σε απόκρημνα βράχια προκειμένου να γλιτώσουν από τον μακελάρη του Όσλο.

Ο 19χρονος Μάριους Χοφτ πίστεψε πώς η ζωή του είχε τελειώσει όταν βρισκόταν κρεμασμένος με γυμνά χέρια σε απότομα βράχια, Μάλιστα μεγαλύτερο σοκ και από την ιδέα του θανάτου, του προξενούσε η σκέψη ότι στην προσπάθειά του να γλιτώσει τους πυροβολισμούς του αδίστακτου δολοφόνου, θα έβρισκε φρικτό θάνατο πέφτοντας στον γκρεμό.

Ο Χοφτ τελικά γλίτωσε από τον Αντερς Μπρέιβικ ωστόσο, ο καλύτερός του φίλος Αντρέας Ντάλμπι Γκρόνεσμπι είχε βρει τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του.Είχαν σκαρφαλώσει μαζί για να σωθούν αλλά ο Αντερς γλίστρησε με αποτέλεσμα να τσακιστεί στους βράχους. Δεν μπορούσε, όμως, ούτε να φωνάξει, ούτε να κλάψει καθώς ο φρικτός ήχος των πυροβολισμών τον υποχρέωνε να μείνει ακίνητος από τον φόβο.

Χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο δραματικές και συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη του Μπρέιβικ ήταν του Χοφτ ο οποίος τόνισε:
«Άρχισα να κλαίω αλλά αποφάσισα να κρατήσω τα δάκρυά μου γιατί ήθελα να επιβιώσω. Σκεφτόμουν συνέχεια τη μαμά μου».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved