Game of Thrones: Η συγγένεια της Καμίλα με τον… Τζον Σνόου – Ποιος είναι ο συνδετικός τους κρίκος

Newsbomb

Το γενεαλογικό δέντρο της Καμίλα έχει πολύ ενδιαφέρον αφού εκτός από τη συγγένειά της με γαλαζοαίματους, δεσμοί αίματος την συνδέουν και με ένα διάσημο Άγγλο ηθοποιό. Ο λόγος για τον Κιτ Χάριγκτον ο οποίος ενσάρκωνε τον Τζον Σνόου στη σειρά «Game of Thrones»

Την συγγενική σχέση της «βασιλικής συζύγου» Καμίλας με τον πρωταγωνιστή του Game of Thrones, Κιτ Χάριγκτον ο οποίος ενσάρκωνε τον Τζον Σνόου αποκαλύπτει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 75χρονη Καμίλα είναι μακρινή ξαδέλφη του Χάρινγκτον, λόγω του γεγονότος ότι έχουν και οι δύο συγγενή τον Τζον Τάφτον, τον 2ο κόμη του Θάνετ.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Κόμης ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Βασιλιά και συμμετείχε στην Μάχη του Έτζχιλ το 1642, την εποχή του Καρόλου του A.

Ο Βασιλιάς έχασε τελικά τον Εμφύλιο Πόλεμο και εκτελέστηκε για εσχάτη προδοσία το 1649.

Η δίκη του πραγματοποιήθηκε στο Westminster Hall.

Ο κόμης του Θάνετ, με τον οποίο η Καμίλα έχει συγγένεια από την πλευρά της μητέρας της, αναγκάστηκε αργότερα να παραδοθεί στον κοινοβουλευτικό στρατό και το σπίτι του, το Wiston House στο Δυτικό Σάσεξ, καταλήφθηκε.

Ο κόμης μπόρεσε τότε να δραπετεύσει στη Γαλλία, αφήνοντας τη γυναίκα και τα παιδιά του στην Αγγλία.

Επέστρεψε το 1644 και του επιβλήθηκε πρόστιμο από το Κοινοβούλιο, κάτι που τον ώθησε να πουλήσει το λεηλατημένο σπίτι του.

Ο αριστοκράτης πέθανε το 1664.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved