ΚΟΣΜΟΣ

Σάσσεξ: Κάνουν πίσω με Netflix και αυτοβιογραφία – Τα σκληρά λόγια του Χάρι για την Καμίλα

Σάσσεξ: Κάνουν πίσω με Netflix και αυτοβιογραφία – Τα σκληρά λόγια του Χάρι για την Καμίλα
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ.
AP

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να θέλουν να επεξεργαστούν το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του «μέχρι τον επόμενο χρόνο» λόγω του θανάτου της βασίλισσας.

Τα παραπάνω αναφέρουν πηγές στο Page Six οι οποίοι επίσης τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί τον Δεκέμβριο, μετά την πέμπτη σεζόν του The Crown.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six μετά και τις τελευταίες εξελίξεις το ζευγάρι μάλλον θέλει να επεξεργαστεί τη σειρά, καθώς προσπαθούν να «υποβαθμίσουν πολλά από όσα έχουν πει για τον Βασιλιά Κάρολο Γ', τη Καμίλα και τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Το δημοσίευμα του Netflix.

Την ίδια στιγμή η βασιλική βιογράφος Άντζελα Λέβιν ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν «κακός» με τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα όπως επίσης και η επιτυχημένη σειρά του Netflix The Crown.

Σε συνέντευξή της η συγγραφέας ανέφερε: «Έγραψα την βιογραφία της Καμίλα γιατί αποφάσισα ότι έπρεπε να εξισορροπήσω ξανά τα πράγματα. Πολλοί ήταν σκληροί μαζί της. Ο ένας είναι ο Χάρι - που είχε πει μερικά πολύ άσχημα πράγματα και γι' αυτήν - αλλά και η σειρά The Crown.

Ο υποβιβασμός στο site της βασιλικής οικογένειας

Ο Δούκας και Δούκισσα του Σάσσεξ έχουν μετακινηθεί προς το τέλος της ιστοσελίδας μετά από μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν είναι τόσο ενεργά και γνωστά όπως η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, ή ο Δούκας και η Δούκισσα του Γκλόστερ. Σύμφωνα με το tatler μετά τη Δούκισσα του Σάσσεξ βρίσκεται -στην τελευταία θέση- ο πρίγκιπας Άντριου.

Όταν η βασίλισσα ήταν εν ζωή, το ζευγάρι εμφανιζόταν πάντα στη μέση της κατάταξης κάτω από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την οικογένειά του. Ωστόσο πριν από 15 μήνες μετακινήθηκαν για πρώτη φορά στη σελίδα, κάτω από τους Ουέσσεξ και την πριγκίπισσα Άννα.

Σύμφωνα με την Σίλια Oυόλντεν και τη «Telegraph» ίσως αυτή η αλλαγή να είναι ένα σημάδι ότι «ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να προτιμά ένα μικρότερο σχήμα μοναρχίας κατά τη διάρκεια της βασιλείας του».