ΚΟΣΜΟΣ

Ένας διάσημος σεφ μεταξύ των συλληφθέντων «Πολιτών του Ράιχ»

Ένας διάσημος σεφ μεταξύ των συλληφθέντων «Πολιτών του Ράιχ»
Συλλήψεις «Πολιτών του Ράιχ»
Associated Press

Ο αυστριακός σεφ και επιχειρηματίας της εστίασης συνελήφθη, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse, στο Κίτσμπιουελ.

Ο «σταρ σεφ» της Γερμανίας Φρανκ Χέπνερ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, μεταξύ των συλληφθέντων στο πλαίσιο της έρευνας για την οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ», η οποία είχε ως στόχο την ανατροπή του πολιτεύματος. Ο «Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας», όπως έχει χαρακτηριστεί, θα είχε ως αρμοδιότητα τις καντίνες του «στρατιωτικού βραχίονα» της ομάδας, αλλά και του «νέου» Ράιχ.

Ο αυστριακός σεφ και επιχειρηματίας της εστίασης συνελήφθη, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse, στο Κίτσμπιουελ και, όπως διέρρευσε, πρόσφατα είχε αγοράσει τροχόσπιτο, γεννήτρια, μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Η Kronen Zeitung αναφέρει ότι ο κ. Χέπνερ, από κοινού με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί, θα αναλάμβανε την ευθύνη λειτουργίας κυλικείων σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτηση των «στρατιωτών».

Η σύλληψη του διάσημου σεφ έγινε στο Κίτσμπιουελ του Τιρόλου, όπου εργαζόταν περιστασιακά ως προσκεκλημένος πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η σύλληψη του Φρανκ Χέπνερ έλαβε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα στον ταμπλόιντ Τύπο της Γερμανίας, της Αυστρίας, αλλά και της Ισπανίας, καθώς σύντροφος της κόρης του σεφ, της Σαλιμάρ Χέπνερ, είναι ο Ντάβιντ Αλάμπα, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστρίας, πρώην παίχτης της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα:

Γερμανία: Πόσο επικίνδυνοι είναι οι «Πολίτες του Ράιχ»; Νέες συλλήψεις

«Πολίτες του Ράιχ»: Η οργάνωση που ήθελε πραξικόπημα στη Γερμανία

Γερμανία: Η AfD διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τους «Πολίτες του Ράιχ»