ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι-Μέγκαν: Απαιτούν «σύνοδο κορυφής» και...συγγνώμη από το Μπάκιγχαμ

O Xάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
O Xάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
ΑΡ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησαν βασιλική «Σύνοδο Κορυφής» με ολόκληρη την οικογένεια μετά την προβολή του πολύκροτου ντοκιμαντέρ για τη γνωριμία τους, τη ζωή τους στο παλάτι και την επόμενη ημέρα του πολύκροτου «διαζυγίου» με το Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησαν μια «Σύνοδο Κορυφής» με ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ενώ παράλληλα θέλουν να πιέσουν για μία «συγγνώμη» σχετικά με τα όσα -καταγγέλλουν ότι- πέρασαν στα χέρια τους, αναφέρουν οι Sunday Times. Μετά το ντοκιμαντέρ-βόμβα του Netflix με τίτλο «Harry & Meghan», το οποίο έκανε πολλές αποκαλύψεις, τα έκπτωτα μέλη της βασιλικής οικογένειας θέλουν όπως έγινε γνωστό να «καθίσουν με τη βασιλική οικογένεια» για να την αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τα παράπονά τους.

«Τίποτα τέτοιο δεν έγινε ποτέ όταν ο Χάρι και η Μέγκαν εξέφραζαν διάφορες ανησυχίες. Καμία συνάντηση, επίσημη συγγνώμη ή ανάληψη ευθύνης», είπε μια πηγή κοντά στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ. «Αυτό είναι δύσκολο να το καταπιείς, άρα 100% ναι, θα ήθελαν να έχουν μια συνάντηση». Σύμφωνα με τα μέλη του παλατιού, το ζεύγος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον βασιλιά Κάρολο και την υπόλοιπη οικογένεια πριν από τη στέψη του τον Μάιο, στην οποία αναμένεται να παραστούν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Πηγές κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ λένε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν σκοπεύει να μιλήσει με τον αδερφό του. «Τα πράγματα ήταν πολύ τεταμένα για λίγο», είπε η πηγή. «Υπάρχει θλίψη για το πού έχουν φθάσει πράγματα αυτή τη στιγμή με τον αδερφό του… και έρχονται και τα απομνημονεύματα». Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν δώσει ακόμη απάντηση στους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν στα ντοκιμαντέρ του ζεύγους στο Netflix.

Ο Χάρι και η Μέγκαν κατηγορήθηκαν για «προδοσία» μετά τις τελευταίες επιθέσεις σε μέλη της βασιλικής οικογένειας Ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι ο αδερφός του Ουίλιαμ τον «έδιωξε» από τη βασιλική οικογένεια: «Ήταν τρομακτικό» «Σκοπεύουμε να στείλουμε ένα μήνυμα με το να είμαστε άφωνοι. Καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά. Δεν είναι να απαντήσουμε», είπε ένας αυλικός στην Post όταν απευθύνθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για σχόλιο.

Στα ντοκιμαντέρ, οι πρώην βασιλιάδες επανέλαβαν τον ισχυρισμό τους ότι η Μαρκλ έγινε στόχος ρατσιστικών σχολίων από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο Χάρι αποκάλυψε επίσης ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να του φώναξε ότι εγκατέλειψε την οικογένεια ενώ η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθούσε. Η 41χρονη Μαρκλ αποκάλυψε επίσης ότι είχε σκέψεις αυτοκτονίας ενώ ζούσε στη βασιλική κατοικία και αρνήθηκε να μιλήσει σε κανέναν γι' αυτό.