Επίθεση Μουσουλμάνων στον Σαλάχ για... το χριστουγεννιάτικο δένδρο

Newsbomb

Κριτική από Μουσουλμάνους θαυμαστές του δέχθηκε ο σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στολισμένο στο σπίτι του. 

Μια φωτογραφία του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη σύζυγο και τις κόρες του στο σπίτι τους μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα «Merry Christmas» με το οποίο συνόδευσε την ανάρτηση ήταν αρκετά ώστε να δεχθεί τις επικρίσεις των μουσουλμάνων θαυμαστών του.

Ο Σαλάχ, μουσουλμάνος και ο ίδιος, πόζαρε μαζί με την οικογένειά του φορώντας ασορτί πιτζάμες. Οι μουσουλμάνοι μπορεί μεν να μην γιορτάζουν Χριστούγεννα, κάποιοι όμως επιλέγουν να πάρουν μέρος σε ένα κομμάτι της γιορτής - όπως ο στολισμός του δέντρου - καθώς ζουν σε δυτικές κοινωνίες.

«Θα έπρεπε να σταματήσω να σε ακολουθώ και να σταματήσω να υποστηρίζω τη Λίβερπουλ αφού γιορτάζεις τα Χριστούγεννα μαζί με τους Χριστιανούς» του έγραψε ένας follower του.

«Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ από όταν γεννήθηκα, όμως θα σταματήσω να την υποστηρίζω αφού γιορτάζεις τα Χριστούγεννα με τους Χριστιανούς. Μόλις έχασες έναν οπαδό Μο Σαλάχ. Γεια χαρά».

«Ακόμα και ως οπαδός της Ρεάλ, σε αγαπούσα. Σε έβλεπα σαν έναν εξαιρετικό παίκτη και πάντα με ενέπνεες. Παρόλα αυτά, μετά από αυτο το tweet, δεν μπορεί να σε βλέπω σαν πρότυπο. Με απογοήτευσες. Αν δεν σβήσεις αυτή την ανάρτηση σε κάνω unfollow».

Άλλη πάλι, υπερασπίστηκαν τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή. «Για εμάς είσαι ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κιλιάν Εμπαπέ μαζί. Να περάσεις καλά», ενώ ένας άλλος ανέφερε. «Η πιο αναμενόμενη ανάρτηση ετησίως. Καλά Χριστούγεννα, Μο».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved