Πικέ: Γιατί «κρύβεται» η νέα του αγαπημένη - Ο ρόλος της Σακίρα

Newsbomb

O Πικέ με τη νέα του αγαπημένη, Κλάρα Κία
Instagram

Η νέα αγαπημένη του Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία, μένει προσωρινά με τους γονείς της για να ξεφύγει από την οργή της πρώην του Σακίρα, σύμφωνα με πληροφορίες

Η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ φαίνεται να δυσκολεύεται στη νέα της ζωή ως «η άλλη γυναίκα», καθώς η Σακίρα φαίνεται πως φροντίζει με κάθε τρόπο να δημοσιοποιεί την οργή και τη δυσαρέσκειά της για τον καινούριο έρωτα του «πρώην» της.

Η 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων Κλάρα Κία Μαρτί φέρεται να κάνει τηλεργασία από το σπίτι των γονιών της στην Ισπανία για να ξεφύγει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η ίδια και ο Ζεράρ Πικέ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Instagram την περασμένη εβδομάδα και η «διάδοχος» της Σακίρα μάλλον δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη δημοσιότητα.

Το τραγούδι με τους σχεδόν προσβλητικούς στίχους που κυκλοφόρησε πρόσφατα έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.«Την σταματούν στο δρόμο, της λένε το τραγούδι, την αναγνωρίζουν όλοι και είναι αρκετά ντροπαλό κορίτσι» λέει η Ισπανίδα δημοσιογράφος Lorena Vazquez.

Ο δημοσιογράφος Saul Ortiz είπε ότι η 23χρονη Κλάρα παλεύει με ένα μπαράζ μίσους από την πρώην του Πικέ, Σακίρα, ιδαίτερα μετά το παγκόσμιο πλέον χιτ της «Σακίρα: Bzrp Music Sessions, Vol. 53». Ο Ortiz είπε: «Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ ημέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι ένα κορίτσι 23 ετών και να είσαι στα χείλη της Ισπανίας και όλου του κόσμου»

«Της έκανε κακό όλο αυτό και έπρεπε να κάνει ένα βήμα μακριά». Ο Ζεράρ και η Σακίρα έχουν εμπλακεί σε ένα ψυχοφθόρο σίριαλ από τότε που χώρισαν οι δρόμοι τους μετά από ένα ειδύλλιο 12 χρόνων. Στο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Σακίρα επιπλήττει τον Πικέ και την Κλάρα Κία, με μια φράση: «Συγγνώμη μωρό μου, έπρεπε να σε είχα πετάξει έξω πριν από καιρό... Σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου».

Η Σακίρα

Σε άλλο σημείο αναφέρεται στη νεαρή κοπέλα, τραγουδώντας: «Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo/ Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio». Ο Πικέ «απάντησε» στους φαρμακερούς στίχους, ποζάροντας με ένα Renault Twingo αξίας 9 χιλιάδων δολαρίων.

Ενώ το τραγούδι έχει προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των θαυμαστών, η Σακίρα το αποκάλεσε «κάθαρση και απελευθέρωση». Το χιτ ανέβηκε μάλιστα στην κορυφή του Top 50 Global chart του Spotify, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του. Έγινε επίσης το λάτιν τραγούδι με τις περισσότερες ροές σε μια μέρα στην ιστορία των chart της πλατφόρμας.

Η Σακίρα δεν μπορεί να δεχθεί τη νέα κατάσταση και διεξάγει πόλεμο με τον πρώην της που όλα δείχνουν ότι την απάτησε, απαγορεύοντας ακόμη και στους δύο γιους της, τον Σάσα, επτά ετών, και τον Mίλαν, δέκα, να αποκαλούν τη μαμά του Ζεράρ «γιαγιά».

Η Moνσερά Μπερναμπέου φέρεται να έχει στηρίξει την επιλογή του γιου της, προς μεγάλη οργή της Κολομβιανής τραγουδίστριας. Σύμφωνα με την ισπανική La Marca, h νευρολόγος Μονσερά είναι «συντετριμμένη από τον πόλεμο που εξαπέλυσε η Σακίρα».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved