MEDIA

Ελευθερία Ελευθερίου: Από την Eurovision στο Survivor και τον Μάριο

Ελευθερία Ελευθερίου: Από την Eurovision στο Survivor και τον Μάριο

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor All Star

Αν ο φετινός κύκλος του «Survivor All Star» είχε πρωταγωνίστρια αυτή θα ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου. Από τις πρώτες ημέρες του ριάλιτι επιβίωσης και χωρίς ακόμη να έχει φτάσει στον Άγιο Δομίνικο, το όνομά της ακουγόταν έντονα και σχολιαζόταν από τις εκπομπές κυρίως για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Λίγο αργότερα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια κατέφτασε στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας και η άφιξή της έφερε εντάσεις. Με το «καλησπέρα σας», ξέσπασε στον πρώην αγαπημένο της και η καλύβα των Κόκκινων πήρε φωτιά.

Μετά από όλα αυτά που ακούσαμε, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι ήταν μαζί λίγο καιρό πριν την έναρξη του «Survivor All Star», όμως η γνωριμία τους έχει γίνει από το 2017.

Η Ελευθερία, όμως, είναι ένα κορίτσι που γενικά έχει σχολιαστεί αρκετά από τον κόσμο της σόουμπιζ. Συστήθηκε μέσα από το μουσικό σόου «The X-Factor» και έκτοτε συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα, όπως τον Σάκη Ρουβά και τον Νίκο Βέρτη. Το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac» παίρνοντας την 17η θέση.

Δέκα χρόνια σχεδόν μετά, το 2021, συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και δεν πέρασε ούτε τότε απαρατήρητη. Κεντρικό πρόσωπο σε εντάσεις και υποομάδες, είχε ξεσπάσει πολλές φορές. Μάλιστα, συμπαίκτες της και φήμες την ήθελαν να έχει ειδύλλιο με τον Αλέξη Παππά με τον ίδιο να βάζει λάδι στη φωτιά και να δηλώνει: «Ερχόταν κοντά μου και έδειχνε ότι με φλερτάρει... Με αποκαλούσε αγάπη μου και άντρα μου». Βεβαίως, κατά την έξοδό τους από το παιχνίδι, οι σχέσεις τους ήταν άριστες ενώ πολλές φορές ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Οι σχέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Το πρώτο love story της Ελευθερίας Ελευθερίου που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν με τον Αντρέα Γεωργίου. «Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Ειδικά όταν έχεις κάποιους συνεργάτες που περνάς πολλές ώρες μαζί, καμιά φορά χρεώνεσαι και γράφουν διάφορα. Μου έχουν ξαναχρεώσει σχέση… Με τον Αντρέα Γεωργίου ήταν γνωστό ότι είχαμε σχέση», είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Η σχέση της με το μοντέλο Δημήτρη Ταταράκη ήταν επίσης γνωστή. «Μπήκε πολύ ξαφνικά στη ζωή μου και είμαστε πολύ καλά. Είμαστε μόλις ένα μήνα μαζί. Ήταν πολύ απρόσμενο. Είναι πολύ σημαντικό αυτός που έχεις δίπλα σου να σε επηρεάζει θετικά. Για εμένα δεν είναι μόνο σύντροφος, θα μπορούσε άνετα να είναι και ένας πολύ καλός φίλος», έλεγε τότε.

Ένα χρόνο περίπου μετά τράβηξαν χωριστούς δρόμους κι έκτοτε γράφτηκαν πολλά για την Ελευθερία Ελευθερίου, όπως η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κώστα Ρουκουνάκη, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι.