ΚΟΣΜΟΣ

Blac Chyna: Mετά την αποχώρησή της από το OnlyFans, άρχισε να αφαιρεί τατουάζ

Blac Chyna: Mετά την αποχώρησή της από το OnlyFans, άρχισε να αφαιρεί τατουάζ

Ακολουθεί τον «δρόμο του θεού» η Blac Chyna όπως έχει πει η ίδια - Γιατί αποφάσισε να αλλάξει ζωή στα 34 της

Η Blac Chyna στα 34 της αποφάσισε ότι θέλει να αλλάξει τα πάντα στην εμφάνιση της αλλά και στις συνήθειές της.

Η διάσημη ράπερ και μοντέλο δήλωσε πως κλείνει τον λογαριασμό της στο OnlyFans, ενώ αφαίρεσε τα fillers και τα εμφυτεύματα από το πρόσωπό της.

Μάλιστα ξεκίνησε να αφαιρεί και τατουάζ, για αρχή αυτό που είχε «χτυπήσει» το 2021 στον αριστερό της γοφό

Η ίδια δημοσίευσε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από την επίσκεψή της σε ένα κέντρο αφαίρεσης τατουάζ και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους 21,8 εκατ. followers της.

«Απελευθερώνω όλη την αρνητική ενέργεια που με κρατάει πίσω. Πρέπει να βγει. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν πρόκειται να έχω το σημάδι του θηρίου ή κάτι τέτοιο πάνω μου. Απλώς δεν θέλω πια τίποτα αρνητικό ή δαιμονικό στο σώμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρώην σύντροφος του Ρομπ Καρντάσιαν, επιθυμεί να ακολουθήσει «τον δρόμο του Θεού», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο.

Μεγαλύτερη αίσθηση από όλα αυτά όμως προκάλεσε η απόφαση της να αφήσει το OnlyFans, απογοητεύοντας τους θαυμαστές της.

Όπως δήλωσε στη DailyMail η Blac Chyna σχετικά με αυτή της την απόφαση: «Δεν κάνω πια το OnlyFans. Το έχω ξεπεράσει κατά κάποιον τρόπο αυτό. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα όπου έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω εκείνη τη στιγμή, λόγω των συνθηκών στις οποίες βρισκόμουν. Εξάλλου, μετά τη βάφτισή μου τον Μάιο, δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο Θεός να κάνω. Είναι κάπως εξευτελιστικό».

Επιπλέον, η Άντζελα Γουάιτ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ανέφερε ότι «δεν συμμετέχω πια στο OnlyFans. Απλά αλλάζω τα πάντα για μένα. Αξίζω πολύ περισσότερα από αυτό»

Σύμφωνα με τη DailyMail, ένας από τους βασικότερους λόγους που εγκατέλειψε την πλατφόρμα είναι τα παιδιά της. Η ράπερ θέλει να αποτελεί παράδειγμα για την κόρη της, Ντριμ Καρντάσιαν και τον γιο της, Κινγκ Κάιρο Στίβενσον. «Σε μια ορισμένη ηλικία, βλέπουν και έλκονται από τα πάντα. Αισθάνομαι ότι έχω άλλα πράγματα, μεγαλύτερα ψάρια να ψαρέψω», συμπλήρωσε.