ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νεφέλη Μεγκ: «Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε την πρόσκληση»

Νεφέλη Μεγκ: «Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε την πρόσκληση»
Eurokinissi

Η Νεφέλη Μέγκ είναι η μόλις 26 χρονών κοπέλα που πήρε μια διαφορετική συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Η youtuber περιέγραψε την εμπειρία της και το πώς δέχθηκε ο Πρωθυπουργός την πρόσκλησή της

Η Νεφέλη Μεγκ μίλησε για τη συνέντευξη που πήρε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και συζητήθηκε αρκετά.

«Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία γιατί ήταν κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξή από πολιτικά πρόσωπα. Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε ουσιαστικά την πρόσκληση, είχα ταγκάρει διάφορα πρόσωπα.» είπε αρχικά η νεαρή Youtuber

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι “big news”. Ήταν λίγο ένα σοκ και είπα πως θα το κάνω, γιατί δεν σου έρχεται αυτή η ευκαιρία στα 25 που είμαι τουλάχιστον. Όταν έκλεισε η κάμερα δώσαμε τα χέρια, γιατί είχε αργήσει έπρεπε να φύγει» πρόσθεσε για το πώς έληξε η συνέντευξη.

Για τη Νεφέλη το πιο δύσκολο σημείο της συνέντευξης ήταν «η στιγμή όταν μιλήσαμε για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την αστυνομική βία γενικότερα».

Νεφέλη Μεγκ: Αυτή είναι η influencer που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Νεφέλη Μέγκ είναι η μόλις 26 χρονών κοπέλα που πήρε μια διαφορετική συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το YouTube και τα Podcast ενώ φέτος την παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα.

Το πραγματικό της όνομα είναι Νεφέλη αλλά το επίθετό της παραμένει άγνωστο. Έχει μεγάλη αγάπη στις γάτες, το καλό φαγητό και θέλει πάντα να βλέπει ένα σπίτι τακτοποιημένο.

Η νεαρή Μεγκ κατάγεται από την Έδεσσα και πέρασε με πανελλήνιες στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ' όπου αποφοίτησε το 2020. Μπορεί να πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου ωστόσο την κέρδισε το stand up commedy.

Η αγάπη της για την επικοινωνία την έκανε να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, ενώ έχει και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Tik Tok, αλλά και στο Instragram.

Πλέον την παρακολουθούμε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Είμαστε μαζί» με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα, κάθε Σαββατοκύριακο 17:00 - 19:00. Όπως ανέφερε και η ανακοίνωση του σταθμού, «με τη βοήθεια της Νεφέλης, η Ελίνα, ο Αντώνης και ο Γιώργος, θα ανακαλύπτουν τις εμπειρίες των Gen Z(ers) σε μια προσπάθεια να «κλείσει» η ψαλίδα μεταξύ των γενεών και να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των νεότερων».