ΚΟΣΜΟΣ

Harrods: Ανοίγει το Prada Caffe για μια γεύση από το Μιλάνο στο Λονδίνο

Harrods: Ανοίγει το Prada Caffe για μια γεύση από το Μιλάνο στο Λονδίνο

Στο Prada Caffè, οι τοίχοι, τα ταβάνια και τα έπιπλα είναι σε απόχρωση πράσινου της μέντας στο οποίο συχνά αναφερόμαστε ως πράσινο Prada, ένα χρώμα που είναι συνώνυμο με τη φίρμα

Σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του Dior Cafe και του pop-up Louis Vuitton x Yayoi Kusama, τα Harrods μόλις αποκάλυψαν την τελευταία τους συνεργασία, το Prada Caffè.

Ανοιχτό όλη μέρα, σερβίροντας τα πάντα, από πρωινό μέχρι κοκτέιλ και μπουκιές για aperitivo, το καφέ θα είναι στο ισόγειο του μαγαζιού μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο οίκος μόδας λέει ότι το καφέ είναι εμπνευσμένο από τα καταστήματα της Prada, όπως το πρώτο του στο Μιλάνο στην Galleria Vittorio Emanuele II.

Στο Prada Caffè, οι τοίχοι, τα ταβάνια και τα έπιπλα είναι σε απόχρωση πράσινου της μέντας στο οποίο συχνά αναφερόμαστε ως πράσινο Prada, ένα χρώμα που είναι συνώνυμο με τη φίρμα. Τα δάπεδα είναι καλυμμένα με πλάκες σε μαύρο-άσπρο καρό, κλείνοντας το μάτι στα δάπεδα της μπουτίκ του οίκου στην Galleria Vittorio Emanuele II του Μιλάνου. Φλοράλ ανάγλυφα και εκμαγεία κοσμούν τους τοίχους και τα ταβάνια του καφέ, με τον οίκο να εξηγεί ότι αποσκοπούν στο να φέρνουν στον νου την εμφάνιση των μπουτίκ του Prada σε όλον τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Έμα Γουάτσον: Η Ερμιόνη του Χάρι Πότερ μεγάλωσε – Με κοντό μαλλί στη νέα καμπάνια της Prada

«It Begins with an Idea», από Fondazione Prada στη Μπιενάλε Τέχνης της Βενετίας

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας έστειλε 10.000 κομάντο στην Ουκρανία φορώντας μπότες Prada!