ΚΟΣΜΟΣ

Ρίτα Όρα: Η εμφάνιση «φωτιά» για το νέο βίντεο κλιπ και η ιστορική συνεργασία με τον Fatboy Slim

Ρίτα Όρα: Η εμφάνιση «φωτιά» για το νέο βίντεο κλιπ και η ιστορική συνεργασία με τον Fatboy Slim

Η Ρίτα Όρα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «You & I», ενώ παρουσιάσε το πρώτο single σε συνεργασία με τον Fatboy Slim, και τίτλο «Praising You». Η εμφάνισή της στο βίντεο κλιπ...κόβει την ανάσα

Η 32χρονη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα επιστρέφει στη δράση με την τελευταία της δισκογραφική δουλειά που έρχεται πέντε χρόνια μετά το άλμπουμ της Phoenix. Το νέο σινγκλ που κυκλοφόρησε ονομάζεται Praising You και είναι μία διασκευή του κλασικού Praise You του 1999 του Fatboy Slim.

Σε στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του γυρίσματος, η Ρίτα Όρα φαίνεται εντυπωσιακή καθώς φοράει ένα σέξι, μαύρο κορμάκι που αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της. Η σταρ «έβγαλε» μια παιχνιδιάρικη πόζα στη σκηνή, έχοντας στο πλευρό της αρκετούς χορευτές.

Στο βίντεο, που σκηνοθέτησε ο σύζυγός της Taika Waititi, η Rita φτάνει αργά για μια ανοιχτή ακρόαση χορού όπου βιάζεται να αλλάξει πριν εμφανιστεί με τους συναδέλφους της στο παρκέ. Κάνοντας μια έντονη κουβέντα στον καθρέφτη, λέει: «Θέλεις φήμη; Η φήμη κοστίζει. Εδώ ακριβώς ξεκινάς να πληρώνεις με τον ιδρώτα. Είμαι επαγγελματίας, αυτό γεννήθηκα να κάνω».

Στη συνέχεια ενθαρρύνει τους συναδέλφους της χορευτές, λέγοντας: «Τώρα επικεντρωθείτε, έχουμε κάνει πολύ δρόμο για να φτάσουμε εδώ». Η Ρίτα και οι χορευτές της εκτελούν τη ρουτίνα τους μπροστά στον ίδιο τον Fatboy Slim, ο οποίος αρχικά δεν φαίνεται καθόλου εντυπωσιασμένος πριν δει το ταλέντο τους.

Η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Fatboy Slim, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nόρμαν Κουκ, στο uptempo κομμάτι.«Το να πάρω όχι μόνο την έγκριση του Nόρμαν, αλλά να συνεργαστώ μαζί του και να αποτίσω φόρο τιμής σε ένα τόσο τεράστιο τραγούδι από την παιδική μου ηλικία, ήταν πραγματικά μια σουρεαλιστική εμπειρία.

Νομίζω ότι αυτός ο δίσκος σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά από τη δική μου οπτική γωνία είναι να επαινείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να γιορτάζεις πραγματικά αυτές τις σχέσεις. Είναι απίστευτη τιμή που δίνουμε νέα πνοή στο τραγούδι και το ξανασυστήνουμε σε μια εντελώς νέα γενιά.»

Ο ίδιος ο Fatboy Slim πρόσθεσε: «Από μια τυχαία συνάντηση αργά ένα βράδυ στο Naughty Corner στο Glastonbury, γεννήθηκε μια φιλία και μια συνεργασία που στα χαρτιά μπορεί να φαίνεται απίθανη. Ωστόσο είναι εδώ και έχει τη δική της ζωή!».

Το συνοδευτικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του συζύγου της Ρίτα Όρα, Taika Waititi παρουσιάζει την οντισιόν της με μια ομάδα χορευτών για τον ρόλο των ονείρων τους και περιλαμβάνει ένα πέρασμα από τον Fatboy Slim Με ένα νεύμα στο βίντεο του Praise You, η Ρίτα οδηγεί τον θίασο στην τυχαία ρουτίνα τους, κερδίζοντας σιγά σιγά τους κριτές σε ένα τεράστιο νούμερο, με αλλαγές ρούχων και εντυπωσιακές χορογραφίες

Η Ρίτα θα ερμηνεύσει το Praising You για πρώτη φορά στον ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision την Τρίτη 9 Μαΐου. Το νέο της άλμπουμ με τίτλο You & I θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου.