«Παππούδες» η Ντέμι Μουρ και ο Μπρούς Γουίλις: Η κόρη τους Ράμερ έγινε μητέρα - «Είσαι μαγική»

Newsbomb

Η Ράμερ Γουίλις, κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, γιόρτασε τον ερχομό της κορούλας της σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση με τους πιο στενούς της φίλους και την οικογένειά της

Η 34χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η νεογέννητη κόρη της Ράμερ με τον σύντροφό της Ντέρεκ Ρίτσαρντ ονομάζεται Louetta Isley Thomas Willis.

«Είσαι καθαρή μαγεία», έγραψε η τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία ανακοίνωσε ότι η κόρη της γεννήθηκε στις 18 Απριλίου, προσθέτοντας οτι η νεογέννητη ειναι πολλά περισσότερα απο όσα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Η μητέρα της, Ντέμι Μουρ έγραψε με τη σειρά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αγνή αγάπη, γι’ αυτό το μικρό πουλάκι». Αλλά και η μητριά της, Emma Heming Willis, σχολίασε: «Την αγαπάμε τόσο πολύ...».

Από το πάρτι για τον ερχομό της νέας γενιάς της οικογένειας Γουίλις έλειπε ωστόσο, ο «πατριάρχης» Μπρους Γουίλις, λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της διάγνωσής του με μετωποκροταφική άνοια (FTD).

Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ράμερ είχε δηλώσει ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσει την επόμενη γενιά της οικογένειας. «[Οι γονείς μου] είναι τόσο ενθουσιασμένοι. Οι αδελφές μου είναι τόσο ενθουσιασμένες και είναι τόσο διασκεδαστικό να φέρουμε το πρώτο εγγόνι στην οικογένειά μας, ειδικά επειδή είμαστε μια τόσο μεγάλη ομάδα», είπε.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved