ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Προηγείται σε νέα δημοσκόπηση ο Κιλιτσντάρογλου - Ο Ερντογάν απαντάει με... τραγούδι

Τουρκία: Προηγείται σε νέα δημοσκόπηση ο Κιλιτσντάρογλου - Ο Ερντογάν απαντάει με... τραγούδι

Τουρκία:Την ώρα που ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου βλέπει να παίρνει «κεφάλι» στις δημοσκοπήσεις, ο Ταγίπ Ερντογάν προσεγγίζει τους ψηφοφόρους του με τραγούδια

Προβάδισμα για τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δείχνει νέα δημοσκόπηση που διεξήχθη στην Τουρκία εν όψει του πρώτου γύρου των εκλογών της 14ης Μαΐου.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο μεγάλος αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκεντρώνει ποσοστό 49,4%, έναντι 47,1% του Τούρκου Προέδρου.

Στόχος του τούρκου προέδρου Ερντογάν είναι να στείλει τις εκλογές στον 2ο γύρο και για να το κάνει αυτό ανακάλυψε μέχρι και νέες πετρελαιοπηγές.

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν προσπαθεί να προσεγγίσει τον τουρκικό λαό με... τραγούδια.

«Ο πρόεδρός μας είναι η κόρη του ματιού μας και τον αγαπάμε» αναφέρει το νέο τραγούδι που γράφτηκε για τον τούρκο πρόεδρο.

«Ο πρόεδρος μας είναι η κόρη του ματιού μας, όλα τα τραγούδια μας μιλούν γι’ αυτόν. Ποιος μπορεί να σταθεί μπροστά στον λαό, αυτός ο έρωτας είναι αθάνατος και είναι στο στόμα όλων. Νομίζεις πως είναι εύκολο να μας γκρεμίσεις, έλα πες το να το ακούσει όλος ο κόσμος! Σε όσους ακούν και δεν ακούν, σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εμείς, εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε», λέει το τραγούδι που ακούστηκε σε ομιλία του.

«Εγώ σας αγαπώ πολύ, αγαπώ, αγαπώ... Ναι εμείς σας αγαπάμε πολύ. Ο έρωτας μας για εσάς είναι διαφορετικός...».