ΚΟΣΜΟΣ

Κάρολος: Ξεκίνησαν οι εορτασμοί - Πάρτι με τη συμμετοχή του Λάιονελ Ρίτσι στους κήπους του Μπάκιγχαμ

Κάρολος: Ξεκίνησαν οι εορτασμοί - Πάρτι με τη συμμετοχή του Λάιονελ Ρίτσι στους κήπους του Μπάκιγχαμ
(Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

Αρχικά ο Λάιονελ Ρίτσι παραδέχτηκε ότι «εξεπλάγην» που του ζητήθηκε να εμφανιστεί στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ του Ηνωμένου Βασιλείου - Ξεκίνησαν οι εορτασμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο 

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα καλωσόρισαν χιλιάδες βασιλικούς θαυμαστές στο Μπάκιγχαμ σήμερα το απόγευμα για το πρώτο τους πάρτι από τότε που έγινε μονάρχης.

Το βασιλικό ζεύγος προσκάλεσε πρόσωπα με υψηλή αναγνωρισιμότητα - μεταξύ των οποίων ο τραγουδιστής Λάιονελ Ρίτσι με την σύντροφό του Lisa Parigi - στους χώρους της επίσημης κατοικίας τους στο Λονδίνο, μόλις τρεις ημέρες πριν από τη στέψη τους.

Η βασίλισσα, φορούσε μια τουαλέτα από τον σχεδιαστή Bruce Oldfield - τον μόδιστρο που φέρεται να έχει επιμεληθεί το φόρεμα της στέψης της.

Ο βασιλιάς, φόρεσε ένα μαύρο πρωινό κοστούμι και καπέλο - το οποίο αφαίρεσε για να απευθυνθεί στους καλεσμένους του.

Να σημειωθεί ότι οι σταρ που επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα μεταξύ των συμμετεχόντων στη συναυλία της στέψης, στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ την επομένη μέρα της ιστορικής τελετής, είναι ο ηθοποιός του «Top Gun» Τομ Κρουζ, η αρχηγός των Pussycat Dolls Νικόλ Σέρζινγκερ και ο Γουίνι το Αρκουδάκι.

Και οι τρεις έχουν παρακολουθήσει προηγούμενες βασιλικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με το Variety.

Ο Κρουζ ήταν καλεσμένος στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, ο Γουίνι προσκλήθηκε σε ένα παιδικό πάρτι στον κήπο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την 80ή επέτειο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' το 2006 και η Σέρζινγκερ συμμετείχε σε ένα διαγωνισμό προς τιμήν του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ πέρυσι.

Μεταξύ πολλών άλλων στη συναυλία παίρνουν μέρος ο DJ Pete Tong, ο πιανίστας Lang Lang, οι τραγουδιστές Τομ Τζόουνς, Λάιονελ Ρίτσι, Στιβ Γουίνγουντ, Κέιτι Πέρι και Παλόμα Φέιθ.

Σχετικές ειδήσεις