ΚΟΣΜΟΣ

Κάρολος - Καμίλα: Ειδικοί διάβασαν τα... χείλη τους - Τι ψιθύριζαν ο ένας στον άλλο στη στέψη

Κάρολος - Καμίλα: Ειδικοί διάβασαν τα... χείλη τους - Τι ψιθύριζαν ο ένας στον άλλο στη στέψη
(Photo by Sebastien Bozon - WPA Pool/Getty Images)

Βασιλιάς Κάρολος: Η στέψη του βασιλιά Καρόλου αποτελεί πλέον ιστορία - Ειδικοί που διαβάζει τα χείλη αποκάλυψε στην Daily Mail όσα ειπώθηκαν μεταξύ του βασιλικού ζεύγους

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα στέφθηκαν χθες στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Νωρίτερα με την άμαξα Diamond Jubilee Coach εθεάθησαν να φεύγουν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Τότε η Βασιλιάς βλέποντας τη βροχή, φάνηκε να είπε στην Καμίλα: «Ω, κοίτα αυτό», ενώ στη συνέχεια έδειξε τους συγκεντρωμένους πολίτες που τους επευφημούσανκαι είπε «υπέροχα… θαυμάσια».

Όταν μπήκαν στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν σιωπηλοί, στη μεγαλύτερη διάρκεια της τελετής, με εξαίρεση κάποιες στιγμές. Μια από αυτές τις στιγμές ήταν, όταν η βασίλισσα ρώτησε: «Μπορείς να βοηθήσεις;», απευθυνόμενη σε έναν άνδρα στα δεξιά της, ενώ τραβούσε τον μανδύα της. «Ευχαριστώ», πρόσθεσε.

Καθώς έφευγε μετά την τελετή, ο βασιλιάς Κάρολος είπε στους καλεσμένους: «Σας ευχαριστώ πολύ» και «Ήταν υπέροχα», σύμφωνα με τον ειδικό στο διάβασμα των χειλιών.

Εν αναμονή της μεγάλης συναυλίας με τα εκθαμβωτικά σκηνικά

Το κλίμα εορτασμού στη Βρετανία συνεχίζεται και σήμερα αμείωτο για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ'. Έτσι, σε όλη τη χώρα, και συγκεκριμένα σε τρεις χιλιάδες δρόμους, πραγματοποιούνται πάρτι και πλουσιοπάροχα μεσημεριανά γεύματα, εν αναμονή μάλιστα των αστέρων της μουσικής σκηνής που θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο κάστρο Ουίνδσορ.

Φυσικά, οι Βρετανοί πολίτες δε θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού μέλη της Βασιλικής Οικογένειας θα παρευρεθούν σε κοινοτικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν δουν τον Λάιονελ Ρίτσι, την Κέιτ Πέρι και τους Take That στις 8 το βράδυ ώρα Αγγλίας παρουσία 20.000 θεατών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συναυλίας της στέψης του Βασιλιά ταυτόχρονα θα φωτιστούν μνημεία ορόσημα σε όλη την χώρα με προβολές, λέιζερ, σε δέκα εμβληματικές τοποθεσίες, όπως το Σέφιλντ, το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο, το Νιούκαστλ και τη Κορνουάλη και το Μπέλφαστ.

Κανείς δεν μπορείς να αμφισβητήσει ότι δεν θα μπορούσε, καμία άλλη χώρα, να επιδείξει μια τόσο εκθαμβωτική τελετή - κάτι που δήλωσε ο πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία

Για την πολυαναμενόμενη συναυλία έχουν στηθεί φράγματα μπροστά από το κάστρο του Ουίνδσορ ενόψει της συναυλίας στέψης το βράδυ.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα παρακολουθήσει μια μουσική συναυλία με τραγουδιστές όπως ο Lionel Richie, η Katy Perry και ο Andrea Bocelli.